Мис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с големия

...
Мис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с големия
Коментари Харесай

Мис България 2017 излъгала за световната си титла

Мис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с огромния нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за Мис Планет 2018 за хубост, купа, с която в реалност се е окичила украинката Елена Фирут .

Конкурсът „ Мис и Мистър Планет 2018 “ раздава по четири първи награди, две за мъже и две за дами надлежно в категория „ Красота “ и втора в категория „ Талант “. За „ Мис Планет Красота “ журито е избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е от Грузия. Този конкурс малко наподобява на Златния Орфей, където съвсем всички получаваха награди. Та и тук е по този начин, раздадени са към 16 награди, измежду които е и Мис Талант на Тамара Георгиева, написа Lifeonline.bg.



Между другото, Тамара не е единствената участничка от България в състезанието състоял се в хотел в Тбилиси.

На надпреварата нашенката се показа с новия си обонятелен орган, който се принуди да оперира след рецензиите, които отнесе поради него и незаслужената съгласно множеството победа на Мис България,пише hotnews.bg. Може би с цел да потвърди, че с нововъведенията е способна да покори целия свят, тя се самопровъзгласи за победителка в конкурс за хубост, премълчавайки, че е взела участие в конкурс за гении.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР