Мис България 2017 Тамара Георгиева е на път да стане

...
Мис България 2017 Тамара Георгиева е на път да стане
Коментари Харесай

Коварна болест споходи скандалната Мис България

„ Мис България ” 2017 Тамара Георгиева е на път да стане анорексичка, тормозят се нейни близки. Блондинката е смъкнала 6 кг от тежестта си откогато победи в състезанието и незабавно се е съветвала с ендокринолози поради напълно отънялата си снага. Оказало се обаче, че няма физиологични проблеми и казусът й е на психическа основа, твърди „ Таблоид ”, без да се базира на съответен източник.

Тамара почнала да слабее през януари, откакто изкарала тежък грип. Няколко дни се лашкала в транс с температура близо 39 градуса, а откакто инфекцията била овладяна, просто спряла да се храни. „ Не е преднамерено! Просто не ми се яде. И аз самата се тормозя. Ако изям една вафла сутринта няма да хапвам чак до вечерта на другия ден. Какво да върша? ” – вайкала се хубавицата. Най-притеснена от драмата на девойката се оказала майката на гаджето й Стивън – Катя Роуз. Попрецъфтялата дама, която също е печелила конкурс за хубост – „ Мисис България – Европейски Съюз ” през 2011-а, незабавно заподозряла подлата сянка на анорексията. Врялата и кипяла в стилния бизнес дама се нагледала на млади девойки, които унищожават физическото и психическото си здраве с убийствени диети.

Без да се помайва, Катя почнала да разхожда Тами от лекар на лекар. За благополучие се оказало, че Георгиева няма никакви проблеми с обмяната на веществата. Според докторите ставало въпрос за краткотрайна психическа преграда във връзка с храненето.Опасността да се отключи подлата анорексия обаче била напълно действителна. На този стадий Тамата приема витамини и си почива повече. Това е и повода да понижи до най-малко обществените си изяви, защото свекърва й се тормози, че свадите и стресът към успеха й в състезанието „ Мис България ” може съществено да застрашат нейното здраве.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР