Мис България 2009 Антония Петрова ще се разходи отново до

...
Мис България 2009 Антония Петрова ще се разходи отново до
Коментари Харесай

Антония Петрова вдига втора сватба с Батинков

Мис България 2009 Антония Петрова ще се разноски още веднъж до олтара, броени месеци откакто подвигна женитба с предприемача Ивайло Батинков в Гърция. Тъй като на празника си зад граница младоженците съумяха да поканят едвам към 50 души от най-близкото си обграждане, този път те ще си кажат заветното „ да “ в родината и пред повече другари.

Голямото събитие ще се състои в средата на месец март, тъкмо една година след запознанството им. „ И двамата сме вярващи, само че не сме фенове на църковния брак. Затова се спряхме на различен, характерен обред “, разкри Петрова пред bTV.

Блондинката, която остана в историята и с псевдонима си Мис Крокодил, не удостовери публично бременността си, за която се приказва от месеци. Единственият й коментар по въпроса бе:

Усмихвам се!

Призна обаче, че и двамата с Батинков желаят да имат общ правоприемник.

Припомняме, че двамата чуха „ Менделсон “ едвам три месеца след първата си среща, като проведоха празненството си в Гърция. Бившият началник на болница „ Токуда “ отправил предлагането си към избраницата с пръстен на майка си и то – във вечерта, в която срещнали родителите си. „ Брачната халка е по мой дизайн с бяло и розово злато “, хвали се още миската.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР