Мис България 2009“ Антония Петрова е хвърлила око на футболиста

...
Мис България 2009“ Антония Петрова е хвърлила око на футболиста
Коментари Харесай

Антония Петрова развежда Дани Златков

„ Мис България 2009 “ Антония Петрова е хвърлила око на футболиста Даниел Златков, написа „ Галерия “. Блондинката, която неотдавна се изживява като тв водеща на юридическо предаване, била възхитена от представянето на българския Роналдо във „ ВИП Брадър “.

Петрова неколкократно наблягаше в медиите какъв брой му симпатизира, изключително по време на гостуванията си в „ На кафе “. „ Моят любимец е Дани Златков. За мен той е най-голямата изненада този сезон и единственият, който съумя да се опълчи на началник Петров “, похвали го Антония Петрова.

След излизането на футболиста от Къщата, миската даже се свързала с него, с цел да го поздрави за брилиантното му показване. Комплиментите и свойското поведение на Петрова по никакъв начин не се харесали на ревностната жена на Златков .

Съпругата му Агнес му вдигнала заплашителен скандал, подозирайки го в спекулация с миската. Наложило се Дани да се изяснява като малко дете, само че Агнес по този начин и не му повярвала.

Припомняме, че Златков и жена му имаха проблеми още преди да влезе във „ ВИП Брадър “ поради ревността на Агнес. А ползата на Петрова към футболиста била капката, която преляла чашата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР