Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния

...
Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния
Коментари Харесай

Антония Петрова мъчи 6-месечния си син да проходи! Миската кара бебето да върви, докато връстниците му едва стоят седнали

„ Мис България 2009 ” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка точно на именния си ден Антоновден, за следващ път потвърди, че е хиперамбициозна майка, разбра HotArena.

След като му направи погача с 40 орисници, а в края на юни се похвали, че Бести е изкачил връх Вихрен, въпреки и в бебешко кенгуру, Тоца разгласява видеоклип по какъв начин дружно със брачна половинка й Ивайло предизвикват 6-месечното бебе да стои на краката си и да направи няколко крачки. На неговата възраст връстниците му се учат да седят устойчиво седнали, писа „ Уикенд “. 

 „ Благовест Ивайло Батинков на 6 месеца: стои прав, върви, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се изцяло самичък и лази със скоростта на светлината! Уникален дребен мъж! ”, хвалеше го някогашната миска. Във видеото малчуганът се изправя на крайници, подпирайки се на радиаторите на парното, пробва се да се задържи на крайници, олюлява се, пада на земята и стартира да пълзи. 

Пълзи със скоростта на светлината, стои прав самичък, балансирайки и съвсем върви, придържайки се за мебелите или за нас от заран до вечер! Бест е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете! ”, не може да го нахвали Тоца. 

Еуфорията й обаче разгневи майките в най-посещавания женски уебсайт bg-mamma, които бяха втрещени и възмутени от упоритостите на Антония синът й да наподобява като вундеркинд. „ Оставете детето на мира ”, бяха най-честите рекомендации на останалите родителки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР