„Мис България 2006” е мокър сън за хиляди телевизионни зрители,

...
„Мис България 2006” е мокър сън за хиляди телевизионни зрители,
Коментари Харесай

Славена Вътова проплака: Не съм правила секс от година и половина!

„ Мис България 2006” е влажен сън за хиляди телевизионни фенове, само че в съкровен проект е на изсъхнало от близо година и половина, научи извънредно Lupa.bg.
Самата Славена споделила в коридорите на хитовото риалити, че връзките със брачна половинка й - спекуланта-мултимилионер Юлиян Цолов, са изцяло официални и двамата не са се отдавали на фамилиарност от пролетта на 2018-а година.

„ Глупава история, такова красиво и младо момиче си пилее най-хубавите години. За всички е ясно, че има потребност от нова тръпка, само че е възпитана в непоколебим морал и отхвърля всички, които й се натискат. Чудно какъв брой още ще издържи”, споделят сътрудници на Славена от „ България търси талант”.
Красавицата има брак със скандалния предприемач Юлиян Цолов, именуван още Българския вълк на „ Уолстрийт”. С борсовия търгаш Славена се радва на две невръстни хлапета, само че бракът им е от прекомерно модерния в последно време „ свободен” вид. Двамата имат спогодба да се срещат намерено с други сътрудници, с цел да освежават връзката си, която страда поради честите отсъствия на Юлиян от фамилното гнездо. Вътова обаче не се възползва от „ намалението” и прекарва времето си най-вече с децата.

Доскоро Вътова водеше безумно тъпото предаване по Българска национална телевизия „ Спортисимо”, което новият общоприет шеф Емил Кошлуков за благополучие спря поради бюджетни съкращения. Миската обаче бързо си откри работа при конкуренцията от Би Ти Ви.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР