Мис България 2005 Роси Иванова чезне, повалена от анорексия. Една

...
Мис България 2005 Роси Иванова чезне, повалена от анорексия. Една
Коментари Харесай

Роси Иванова отново чезне от анорексия! СНИМКИ

Мис България 2005 Роси Иванова чезне, повалена от анорексия. Една от най-красивите носителки на влиятелната купа у нас неотдавна още веднъж е на светския подиум след дълга и съмнителна пауза.

Последното събитие, на което бе видяна, още веднъж предизвика клюки за русенката, най-много поради плашещия й външен тип. Наскоро пък Роси Иванова се снима и в музикален клип, където фигурата й е анорексично слаба, написа " Галерия ".

Припомняме, че няколко години откакто бе оповестена за една от най-успешните миски в България, Роси Иванова стартира стремително да слабее. Светски клюкари й приписваха освен анорексия, само че и корист със неразрешени вещества, в резултат на които губи внезапно от тежестта си. Говореше се, че трагична любовна връзка с прочут паралия я довела до дъното.

Самоличността му обаче по този начин и не бе разкрита, като единственото име, с което е свързвана Роси Иванова, е това на някогашния финансов министър Милен Велчев . През 2007 година папараци сгащиха Мис България и финансиста да излизат от една и съща хотелска стая в Добрич.

Въпреки брака на Милен Велчев, връзката му с моделката траяла повече от година и половина, настояват осведомени. Дали Велчев има общо с последвалите здравословни проблеми на Иванова, остава мистерия.

Факт е обаче, че малко по-късно, уговорките й на модел внезапно стопираха, стана притеснително слаба, а жълти медии започнаха да й приписват зависимости.

Едва преди 2 години Роси още веднъж се появи в светските среди, с няколко кг от горната страна, разхубавена и изменена. Лъч вяра накара околните й да си отдъхнат от кошмара, само че уви – за малко. Ето, че проблемите с хранителното разстройство на Роси Иванова още веднъж са налице и явно Мис България не е съумяла да пребори анорексията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР