Мис България 2002 Теди Бургазлиева каза Да на своя любим

...
Мис България 2002 Теди Бургазлиева каза Да на своя любим
Коментари Харесай

Изненада! Ослепителната красавица Теди Бургазлиева вдигна сватба в Лос Анджелис

" Мис България " 2002 Теди Бургазлиева сподели " Да " на своя обичан в Лос Анджелис, разбра HotArena.

От години хубавицата живее в Съединени американски щати и се прибриа единствено за къси ваканции в родината си. Именно зад океана Теди откри огромна си обич, с която мина под венчилото за повторно. Първия път Бургазлиева бе младоженка единствено на 18 години. Тя изкара четири лета със сина на Стойчо Младенов и небрежно подписа бракоразводното си решение.

След това отпътува за Страната на неограничените благоприятни условия, където сбъдна най-голямата си фантазия - да откри своя принц от приказките. Неговото име е Симеон Иванов. Двамата са сключили брак на стилна гала в Лос Анджелис. Младоженецът не спирал да се фука пред другари, че си е намерил най-уникалната жена. На седмото небе е от благополучие, че тъкмо с нея ще сътвори семейство и потомство.

Бургазлиева също не пести суперлативи по негов адрес! Тя постоянно си е мечтаела да обича и различен да я обича по този начин, че да не може да го опише с думи. Затова и щастието им в огромния ден също е било неописуемо. Младоженците се похвалиха с щуро фото, на което показват брачните си халки, написа " Телеграф ".

Визията на красива абулка също няма по какъв начин да бъде подмината. Теди е заложила на семпли грим прическа и модел на булчинската рокля за сметка на многото и много лъскави аксесоари. Тоалетът има украса на кръста, която е с синхрон с бижу на глава. В изящния врат на Бургазлиева се мъдри нежно колие, а най-ярко блестят очите й, цялостни с обич!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР