Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци.

...
Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци.
Коментари Харесай

Една от най-красивите българки Теди Бургазлиева стана майка на близнаци

Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци . Прекрасната вест заяви самата тя с нежна фотография в Instagram.

Красавицата, която от години живее в Щатите, е женена за някогашния авто играч Симеон Иванов. Двамата си споделиха „ да “ през юли 2017 година.

Една от най-красивите българки разкри и имената на близнаците – Раян и Емма .              

A post shared by (@teodoraburgazlieva) on Sep 22, 2018 at 8:52pm PDT
„ Благодарни сме на екипа от експерти, които се грижиха за нас през тези месеци. Целият ми свят се разтопи, когато погледнах за първи път децата си в очите и ги гушнах... Може ли животът да е по-хубав? Чувстваме се благословени и признателни за тези чудеса ", написа под фотографията в Instagram Теди .

Подобна фотография разгласява и щастливият баща .              

A post shared by (@simeonivanov) on Sep 22, 2018 at 8:52pm PDT
Теди Бургазлиева се окичи с короната Мис България през 2002 година, само че за жалост не бе позволена до международния конкурс по хубост на Сейшелските острови. Оказа се, че на 14 година е театралничила гола за българско списание, което е отвън регламента. Въпреки това хубавицата направи страхотна кариера на модел.

След серия от трагични събития в живота ѝ тя взима решение да замине в чужбина и да стартира нов живот. От години Теди живее в Лос Анджелис, където се среща със брачна половинка си Иван .              

A post shared by (@teodoraburgazlieva) on Jun 24, 2018 at 8:17am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР