Мис България 2000 Маги Вълчанова вече не мисли за мъже,

...
Мис България 2000 Маги Вълчанова вече не мисли за мъже,
Коментари Харесай

Маги Вълчанова се вкопчи в синовете си след развода

Мис България 2000 Маги Вълчанова към този момент не мисли за мъже, а намира разтуха в развъждането на двамата си синове – Румен и Андрей, разбра HotArena.

Първородното й момче е кръстено на татко си Румен Георгиев – финансист и някогашен осигурителен шеф. Наскоро огромното й дете навърши 10 години и хубавицата от Благоевград призна, че то е главната й опора сега.

Наложи му се да порасне по-бързо след развода ни, само че се надявам да съм съумяла да го науча на обич, деликатност и израз на страсти, с цел да може един ден снахата да ме ненавижда по-малко “, показа шеговито манекенката в обществената мрежа, цитира „ Галерия “.

Със брачна половинка си са разтрогнали брака предходната година, а съгласно клюките някогашният й към този момент си има нова възлюбена. Маги се грижи и за двете им деца, а отсреща е получила единствено скромна прехрана на фона на солидните благоприятни условия на мъжа си.

Хубавицата, известна с прякора си Тялото, схваща, че е бременна, едвам няколко месеца след началото на връзката си с Георгиев. Лекарят я попитал желае ли това дете, а тя отвърнала, че изрично няма да се откаже от него. 3 години по-късно се роди и вторият им наследник, само че връзките им не устояха на времето и се разпаднаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР