Мис България 1998 Наталия Гуркова се запознава с бъдещия си

...
Мис България 1998 Наталия Гуркова се запознава с бъдещия си
Коментари Харесай

Само в Марица: Наталия Гуркова след убийството на Джордже

Мис България 1998 Наталия Гуркова се среща с бъдещия си брачен партньор Джордже Михалевич в ЮАР. Била на отмора на остров Мавриций, след което отива в Йоханесбург при своя другарка и най-неочаквано там среща любовта. Известно време поддържат връзка от разстояние, след това Наталия се мести да живее в ЮАР, където Джордже се занимава с финанси и търговия с парцели и диаманти.

Имат щерка и наследник. Наталия не губи връзка с България и постоянно се връща у нас. Тя е тук, когато се случва нещастието с Джордже - прочут със своя сексапил и пристрастеността си към блестящия живот. У нас Михалевич стана прочут след обилната си женитба с Наталия Гуркова. Преди няколко години тя напуща Южна Африка и се връща с децата си у нас.

Михалевич е разстрелян в колата си на светофар от двама мотористи през септември м.г. Първа за убийството му заяви водещата проверяваща журналистка в Южна Африка - Манди Уинър.

Разследват се няколко версии за убийството на предприемача, но към момента проверяващите нямат ясно избран претекст. След гибелта му доста хора споделят в обществените мрежи какъв брой добър и великодушен човек е бил и не имат вяра, че е бил забъркан в незаконни действия. “Джордже Михалевич е образец за това, че фамилен човек, доста добър, може да се е замесил с неверните хора ", разяснява Манди Уинър.

За пръв път след нещастието Наталия Гуркова споделя възприятията си единствено пред вестник " Марица ".

- Г-жо Гуркова, по какъв начин се справяте с тъгата от загубата на брачна половинка си и какво Ви дава мощ да продължите напред?

- Мисля, че демонстрирам силата на характера си и в дадената обстановка се оправям добре. Всъщност аз нямам и различен избор. Сила да продължа напред ми дават моите деца. Те са и най-голямата ми мотивация! Топлят ме хубавите мемоари, които сме имали от 15-годишния ни път дружно с Джордже!

- Живели сте доста години в ЮАР - страна, в която е много рисково сега. Какви са Вашите мемоари?

- ЮАР е страна с висока престъпност. Тя не е ориентирана единствено към белите хора, а към всички. Там нападенията и убийствата са всекидневие. Но човек се научава да живее по този метод, с тази заплаха. Наред с минусите тази страна има и много цели - прелестен климат, отлична храна, общителни хора, които не са толкоз уплашени като европейците. Перфектно място за живот няма - постоянно има плюсове и минуси, човек би трябвало да си реши дали може да живее с минусите.

- Как протича денят Ви?

- Събуждам се рано, адресирам децата на учебно заведение и детска градина, упражнявам във фитнеса. След което се залавям със дилемите за деня. По-късно следобяд ги прибирам и повеждам на разнообразни уроци. Вечерите извозвам със фамилията или приятелки. Дъщеря ми Джорджия обича сцената, да пее и танцува, по тази причина върви на уроци по пеене и пиано. Синът ми играе футбол. И двете деца обичат изкуството и да рисуват.

- Разкажете ни за новия си план.

- Новият ми план е тв предаването “Те са ”, което се популяризира в интернет и го вършим дружно с режисьора Стилиян Иванов. Избираме по-специални посетители, които не са всекидневно по малкия екран. Задаваме им ексцентрични въпроси, снимаме в среда, типична за тях - обичано място, дом или офис. Започнахме през вчерашния ден, на 8 февруари, и всяка седмица ще представяме посетител или тематика. Първото ни предаване беше за траките, за нашите корени. За мен е ново предизвикателство, което е извънредно забавно. Сега съм от другата страна на микрофона и задавам въпросите, което е по-лесният вид!

- Дъщеричката Ви ще поеме ли по пътя на модата? Какви препоръки бихте дали?

- Джорджия от дребна обича сцената, взе участие в ревюта и реклами, печелила е “Малка Мис България ”. Това е забавно в този момент, само че тя бързо сменя желанията си. Аз ще я предизвиквам в каквото тя си избере. Не съм от родителите с заболели упоритости. Всеки би трябвало да прави това, което обича, с цел да се усеща благополучен.

- Имате магистратура по право - проявявате ли интерес за развиване в тази посока?

- Имам магистратура, само че към този момент нямам проекти в тази посока. Човек в никакъв случай не знае какво му следва, образованието постоянно е плюс.

- Знаем, че модата е Вашата уязвимост. Правите ли проекти за в допълнение развиване в тази посока - да вземем за пример да управлявате фешън организация или самата Вие да създавате мода?

- Многократно съм отказвала оферти да ръководя фешън организация. Имам концепция да основа фешън линия, само че тя не е за облекла.

- Как релаксирате?

- Обичам да рисувам, когато имам време и муза, само че в последно време става рядко.

- Вие сте оповестена за Мис България на всички времена. Как възприемате това самопризнание? Смятате ли, че то безапелационно Ви афишира за най-красивата Мис България?

- В живота си съм имала много трофеи, самопризнания и награди, които постоянно са приятни, тъй като галят егото на индивида. Но в никакъв случай не би трябвало да се взимаме насериозно - по този начин животът става по-лек и прелестен. Важно е да бъда добър образец за децата си. България е известна с красивите си дами, което се надявам да не се промени.

- Виждате ли в дъщеричката си бъдещата Мис България?

- Дъщеря ми ще се занимава с това, което желае. Тя постоянно трансформира своите фантазии. Първият конкурс беше на шест години, надали като порасне ще желае това. Предстои да забележим.

- Кои мемоари Ви нараняват надълбоко? А кои Ви вършат щастлива?

- Човешката неправда и лакомия са непоносими. Щастлива ме вършат децата ми, нищо не може да се съпостави с щастието да бъдеш майка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР