Мис България 1998 Наталия Гуркова се върна в бащиния си

...
Мис България 1998 Наталия Гуркова се върна в бащиния си
Коментари Харесай

Уикенд: След жестокото убийство на мъжа й Наталия Гуркова се върна при майка си, вече живее в...

„ Мис България ” 1998 Наталия Гуркова се върна в бащиния си дом. От няколко седмици хубавицата живее под един покрив с майка си Стойна в панелка в столичния кв. „ Младост ”. Вдовицата на показно убития в края на септември диамантен необут Джордже Михалевич към този момент живее повече от непретенциозно, като размени светската суетност със спокойствието на родителската, написа в. „ Уикенд “.

Междувременно се появих и фотоси от панелката, правени преди атентата против Джордже в Йоханесбург на 24 септември. Фотосите са от края на юни, когато фамилията отпразнувало последния рожден ден на щерка им Джорджия. Домът не крещи с разкош, само картините вършат усещане. Останалото обзавеждане се свежда до кожен диван, масичка и дрънкулки, разхвърляни на всички места – доста играчки, книжки и всевъзможни занимания за деца.

Една от най-елитните ни манекенки се омъжи за Джордже Михалевич през 2009 година Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Джорджия. Малката принцеса се появи на бял свят в ЮAP и получи името на баща си. Пет години след първородната наследница миската още веднъж даде живот – на сина Кристиян. Малко по-късно брюнетката се прибра дефинитивно в България. В ЮАР остана да живее само черногорският предприемач, който кръстосваше сред България и Йоханесбург. Именно тук го застигна и гибелта. За погребението вдовицата отиде сама в Африка, като отхвърли да заведе децата, с цел да си вземат последно довиждане с баща им. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР