Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването,

...
Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването,
Коментари Харесай

Гуркова се покри след краха на предаването си

Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, откакто предаването, което водеше - "Те са ", спря да се излъчва в края на предходната година. То се излъчваше в YouTube И Facebook като всяка седмица хубавицата правеше изявленията с известни персони. От октомври обаче няма нито едно качено видео и мнозина считат, че повода за това е неналичието на публика.

Гуркова от дълго време мечтаеше за свое предаване, само че за жалост начинанието й завърши безславно след единствено половин година. След прекъсването му Наталия изцяло изчезна от светския живот и от обществените мрежи. Последната й интензивност във Facebook е от началото на декември, когато се появи на награди на олнайн канал, с цел да връчи едно от оценките.

View this post on Instagram
A post shared by Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich) on Nov 7, 2019 at 10:26pm PST

Оттогава Гуркова не е разгласила нищо, не е посещавала никакви всемирски събития и не си подвига телефона. Тя се беше скрила и от светлините на прожекторите и когато умря брачният партньор й Джордже Михалевич, който беше разстрелян в края на септември 2018 в ЮАР. След като стана ясно, че ще става ТВ водеща, Наталия стартира да дава изявленията и да посещава празненства.

Тя имаше концепция и за пускане на собствен бизнес, който отлагаше във времето, само че в този момент може би ще се концентрира точно върху него. Миската мечтае и за присъединяване във филм. Най-вероятно в този момент Наталия се е съсредоточила върху развъждането на децата си - Джорджия и Кристиян. "Силна жена съм, във времето съм го посочила и най-голямата мотивация за справяне с нещастието със брачна половинка ми са моите деца. Аз съм им майка, само че би трябвало да играя ролята и на татко. Нося цялата отговорност за всичко. Поех я и съм наясно, че от в този момент нататък ще е по този метод. Нямам различен избор. Трябва да продължа напред ", сподели пред Галерия Наталия.

View this post on Instagram
A post shared by Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich) on Oct 6, 2019 at 10:38pm PDT

10-годишната Джорджия към този момент решително върви по стъпките на майка си и откакто стана дребна Мис България през 2015, предходната година завоюва интернационалния конкурс Литъл Мис Нейшън в Бразилия. Кристиян пък, като всяко момче, харесва колите, моторите и героите от филмчетата. Сега в грижите доста й оказват помощ родителите, тъй като свекърва й продължава да живее в ЮАР. Наталия е безапелационна, че не би се влюбила в различен мъж.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР