Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването,

...
Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването,
Коментари Харесай

Какво се случва с Мис България 1998 след жестоката трагедия?

 " Мис България " 1998 Наталия Гуркова се покри, откакто предаването, което водеше - " Те са ", спря да се излъчва в края на предходната година. То се излъчваше в YouTube и Facebook, като всяка седмица хубавицата правеше изявленията с известни персони. От октомври обаче няма нито едно качено видео и мнозина считат, че причината за това е неналичието на публика. 

Гуркова от дълго време мечтаеше за свое предаване, само че за жалост начинанието й завърши безславно след единствено половин година. След прекъсването му Наталия изцяло изчезна от светския живот и от обществените мрежи. Последната й интензивност във Facebook е от началото на декември, когато се появи на награди на олнайн канал, с цел да връчи едно от оценките. 

Оттогава Гуркова не е разгласила нищо, не е посещавала никакви всемирски събития и не си подвига телефона. Тя се беше скрила и от светлините на прожекторите и когато умря брачният партньор й Джордже Михалевич, който беше разстрелян в края на септември 2018 в ЮАР. След като стана ясно, че ще става ТВ водеща, Наталия стартира да дава изявленията и да посещава празненства. 

Тя имаше концепция и за пускане на собствен бизнес, който отлагаше във времето, само че в този момент може би ще се концентрира точно върху него. Миската мечтае и за присъединяване във филм. 

Най-вероятно в този момент Наталия се е съсредоточила върху развъждането на децата си - Джорджия и Кристиян. " Силна жена съм, във времето съм го посочила и най-голямата мотивация за справяне с нещастието със брачна половинка ми са моите деца. Аз съм им майка, само че би трябвало да играя ролята и на татко. Нося цялата отговорност за всичко. Поех я и съм наясно, че от в този момент нататък ще е по този метод. Нямам различен избор. Трябва да продължа напред ", каза пред " Галерия " Наталия. 

10-годишната Джорджия към този момент решително върви по стъпките на майка си и откакто стана дребна Мис България през 2015, предходната година завоюва интернационалния конкурс " Литъл Мис Нейшън в Бразилия ". Кристиян пък, като всяко момче, харесва колите, моторите и героите от филмчетата. Сега в грижите доста й оказват помощ родителите, тъй като свекърва й продължава да живее в ЮАР. Наталия е безапелационна, че не би се влюбила в различен мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР