Мис България 1998 - Наталия Гуркова остаря с още една

...
Мис България 1998 - Наталия Гуркова остаря с още една
Коментари Харесай

Гуркова празнува на червения килим в Кан

Мис България 1998 - Наталия Гуркова остаря с още една година. Тя посрещна рождения си ден не къде да е, а на Лазурния бряг, по време на Международния кино фестивал в Кан.

Красавицата очевидно е решила да си направи паметен подарък и да запечата този 19 май (денят, в който е родена) в спомените си. Вместо да подвига шумни празненства и купони, Наталия реши да си подари разходка до Франция и да участва на кинофестивала в Кан, където срещна цяла плеада от известни персони от света на киното.



Тя разгласява фотоси в профила си в Instagram, на които театралничи, облечена в хубав вечерен тоалет. Гуркова бе избрала дълга рокля, която в долната си част бе скроена от няколко цвята тюл, до момента в който бюстието, което наблягаше стройната ѝ фигура, бе украсено с флорални детайли в същата цветова гама.



Сред подаръците, които красивата българка получи за празника си бе красива лилава рокля, която идеално се вписа в атмосферата и блясъка на филмовия фестивал в Кан. Под фотосите на Наталия доброжелатели засипаха с поздравления и честитки красивата българка по случай рождения ѝ ден.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР