Мис България 1998 Наталия Гуркова дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава,

...
Мис България 1998 Наталия Гуркова дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава,
Коментари Харесай

Наталия Гуркова гледа бебето на Десислава

Мис България 1998 Наталия Гуркова дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава, научи HotArena .

Двете известни дами са комшийки в жилищна кооперация в столичен квартал и си оказват помощ взаимно . Миската има опит в развъждането на деца, защото е майка на 8-годишната Джорджия. Гуркова оказва помощ на ДесиСлава със препоръки и я анулира в храненето и повиването на дребния Борис, когато фолкпевицата чувствала безсилие и изнемогвала от майчински грижи.

" Току-що на вратата ни позвъни нашата красива съседка Наталия Гуркова-Михалевич и ни изненада с прелестни дарове за Борис! Благодарим ти, Наталия, за благия жест ", похвали се фолкпевицата в обществените мрежи. Миската купила на бебето огромен плюшен лъв, както и разнообразни дрешки, като всичките са в наследник цвят, както приляга на момченцата.

Покрай бебето ДесиСлава и Наталия се сближили извънредно доста и постоянно се виждали. Сядали да пият небрежно по кафе и клюкарствали по настоящи всемирски тематики. Така изпълнителката не се тормозила, че е в майчинство, и запълвала свободното си време с тематики, разнообразни от памперси и храни за новородени. ДесиСлава предложения миската и на купона по случай 40-ия ден от раждането на сина си , чийто татко е боксьорът Благой Найденов.

Наследникът на ДесиСлава и Благой се оказа основният провинен за едно същинско звездно бебешко празненство. В чест на дребния Борис се събраха куп родни хубавици, с цел да уважат формалното му показване в обществото. Това се случи на така наречен бит погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на бебето. Синът на Деси Слава се появи на бял свят на 28 декември предходната година и тогава щастливите родители не чакаха дълго, с цел да провеждат и първото празненство в негова чест.

Сред околните приятелки на чалгарката се оказа и колежката й Магда, която също влезе в тима на майките на 11 януари тази тази година. Тогава се роди дребната принцеса Никол. На празненството беше видяна и друга фолкаджийка - Лорена, която навлезе в общественото пространство с епитета " най-хубавата другарка на Галена ".

ДесиСлава и Наталия не стояли единствено в жилищата си, а и излизали дружно на разходка с дребния Борис . Това се случвало, когато времето е хубаво и температурите не си минусови. Фолкпевицата има огромен наследник - Майки, само че не отказвала да приема препоръки от Гуркова, която била доста всеотдайна и грижовна, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР