Мис България 1995 година - Евгения Калканджиева се изказа доста

...
Мис България 1995 година - Евгения Калканджиева се изказа доста
Коментари Харесай

Жени Калканджиева заформи скандал с конкурентна модна агенция

" Мис България " 1995 година - Евгения Калканджиева се изрече много остро в обществените мрежи във връзка присъединяване на модела Розмари Тишер в риалити формата Vip Brother. Шефката фешън организация " Визаж " се оказа откровено възмутена от модела на конкурентната фешън организация " Ивет Фешън ". Според някогашната четвърта най-красива в света Розмари е " немска селянка ". Ето какво написа тя във фейсбук:
" Аз познавам доста манекенки...
но многоооо...
Но, по-глупава от Розмари,
в никакъв случай не съм срещала през целият ми професионален и житейски път.
Не съм неприятна, само че тъпотията не мога да я схвана...
Благодаря на всичките ми девойки, че не са като нея...
Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар.
Или да я оскубя за косата тази немска селянка, която май си има другар в Германия.
Ивет Фешън, да се самосезират и да спрът да уронват престижа на моделите или да стартират да се грижат за тях. "

Oт организацията на Ивет Григорова - " Ивет Фешън " - не се поколебаха да отговорят на реакция на Калканджиева и да защитят Розмари. Те разпространиха публично писмо до медиите:
" На първо място " Ивет модерно " е организация с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили извънредно за чистия имидж на специалността " модел " и имаме вяра, че сме съумели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и сътрудници. Политиката ни на работа изисква почитание към персоналният живот и пространство на моделите ни. За нас той е ненарушим, с изключение на, в случай че не накърнява името и имиджа на организацията.
В съответния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, защото представянето и в предаването не визира по отрицателен метод въпросният имидж. Г-ца Тишер е пълновръстен, зрял човек и има своите показа за морал и възпитание, и ние имаме вяра, че изцяло осъзнава и стои зад дейностите си. Какви са връзките и с нейния другар никой от нас не знае. Какво възприятие я управлява сега в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на персонален избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, тъй като това изрично не дава отговор на равнището на " Ивет модерно ".
В момента всички сили на организацията са ориентирани към реализирането на новия ни календар за 2019г. Това ще е осемнадесетото му следващо издание, а обичайно премиерата му в края на годината ще се трансформира в едно от емблематичните фешън събития на България. "
Розмари Tишер, която сега е в къщата на Vip Brother, e от разбъркан брак - татко и е немец, а майка й е от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, само че по думите й не счита, че е характерен модел, тъй като " няма типичната фигура ", счита че " наподобява по-женствена и обича да яде от всичко ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР