Мис Асеновград - 22-годишната Мария Попова сподели емоциите и наблюденията

...
Мис Асеновград - 22-годишната Мария Попова сподели емоциите и наблюденията
Коментари Харесай

Мис Асеновград за Мис България: Ради е умно и добро момиче

" Мис Асеновград " - 22-годишната Мария Попова показа страстите и наблюденията си от националния конкурс " Мис България ". В красивата конкуренция младата асеновградчанка си завоюва мястото на третата подгласничка. Ето какво описа тя в особено изявление за Actualno.com.
Моля, представете се - по какъв начин се казвате, на какъв брой години сте, по какъв начин стигнахте до националния кръг на състезанието и кое място спечелихте там?
Аз съм Мария Попова и съм на 22 година Стигнах до " Мис България ", тъй като завоювах 1-во място на състезанието " Мис Асеновград ".
Каква оценка бихте дали на провеждането на националния конкурс, като цяло, по какъв начин оценявате личното си показване и за какво?
Конкурсът беше на високо равнище. Беше едно ужасно прекарване, което ми се случва за повторно. Мисля, че се показах добре и съумях да изведа Асеновград до финалната тройка.
Кое беше най-трудното и притеснително за Вас в състезанието?
Нямаше нищо мъчно. А притеснителното беше само излизането пред огромната аудитория. Винаги остава едно леко терзание макар, че се занимавам с мода от 7 години.
Кое беше най-вълнуващото за Вас в състезанието?
Най-вълнуващото беше, когато оповестиха името ми и разбрах, че съм се класирала на трето място.
Какво не Ви доближи, с цел да се изкачите на по-предна позиция или даже да застанете на първото място и за какво?
Не мисля, че нещо не ми е достигнало. Всички кандидатки имахме нужните качества. Това е оценката на журито и ние я почитаме.
Как оценяваш избора на журито, по отношение на победителката, смяташ ли, че фактически тя трябваше да завоюва първото място и за какво?
Познаваме се от много години с нея. Ради е мъдро и положително момиче. Смятам, че щом съдиите са взели това решение, значи тя е най-подходящата за " Мис България ".
Какво Ви чака от тук нататък - по какъв начин ще отбраните купата на подгласничка (голяма отговорности си е пред асеновградчани) и с какво планирате да се занимавате?
Ще пазя купата си, като бъда добър образец за асеновградчани и ще покажа, че и без безсрамие има напредък. От тук нататък не преставам с стилните си задължения и с работата си отвън модата.
Мислите ли, че в Асеновград би трябвало да има школа за деца, която да ги образова на държание и другарство в обществото и за какво?
Не, тъй като това е работа на родителя. Той построява индивида у всяко дете и той би трябвало да го образова на държание към обществото.
С какво това, че сте една от подгласничките в националния конкурс, ще способства за името и развиването на Асеновград?
Самото трето място, което завоювах за Асеновград и себе си, беше много огромна реклама. Наредих се до Пловдив, Варна и София. Нашият град е страховит, с доста полезности, като църквите, Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела, положителните дизайнери.
Какво бихте посъветвали бъдещите асеновградчанки, чиято цел е да вървят по стъпките Ви?
Бих ги посъветвала да вземат участие с горделивост по тези събития. Да са щастливи, че са израснали в необикновен град, като Асеновград. И да бъдат постоянно усмихнати и спокойни. Онова, изкуственото... то е единствено краткотрайна мода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР