Мис Англия 2019 се завръща на работа като лекар, за

...
Мис Англия 2019 се завръща на работа като лекар, за
Коментари Харесай

Мис Англия ще помага срещу COVID-19, връща се на работа като лекар ВИДЕО

Мис Англия 2019 се завръща на работа като доктор, с цел да помогне в борбата против ковид, оповестява Sky News, представена от Нова телевизия.

Бхаша Мухерджи захвърля конората си на първа хубавица, приключва благотворителната си акция в Индия и е на път да се причисли към сътрудниците си в болничното заведение в град Бостън, графство Линкълншър.



Мухерджи съобщи, че въпреки и работата ѝ в Индия да е значима, тя счита, че уменията и времето ѝ в този момент ще бъдат от по-голяма изгода за английското опазване на здравето по време на пандемията от ковид.



Мис Англия, която сега е в изолираност в Дарби след завръщането си от Индия, сподели, че с неспокойствие чака да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на сътрудниците си. Тя е работила в поделение за хора с дихателни проблеми. Мухерджи споделя в изявление за Sky News, че сътрудниците ѝ са споделили, че са нещо като „ сили за бързо реагиране “ и ги изпращат на всички места, където е належащо.



Красавицата е стартирала петиция чиновниците в опазването на здравето да заплащат по-ниски наеми за жилища по време на рецесията. Някои медици са принудени да наемат жилища, тъй като би трябвало да са изолирани от фамилиите им и техните съседи.



"My services would be much more useful in a hospital. "

Miss England 2019 puts aside her crown to go back to work as a doctor during the #coronavirus pandemic.

Read more about her story here: https://t.co/VhvfQjHWlh pic.twitter.com/nksGDunPn4
— SkyNews (@SkyNews) April 7, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР