Миряни от Пазарджишката духовна околия се вдигнаха на бунт срещу

...
Миряни от Пазарджишката духовна околия се вдигнаха на бунт срещу
Коментари Харесай

Великденско чудо: Пазарджишка проститутка разпозна редовен клиент в попа на празничната литургия

Миряни от Пазарджишката духовна околия се подвигнаха на протест против блудствен поп, разпознат от локална продажница като постоянен клиент на жриците на платената обич. Отчето водил празничната Великденска литургия оня ден, когато шокирана мирянка, заработваща прехраната си с най-древната специалност, открила в лицето на Светиня му собствен непрекъснат клиент.

Случката се разиграла в дребен храм в Индустриалната зона, където сластният отец служел неотдавна. Потресената продажница не си затраяла, а незабавно популяризирала информацията от първо лице и други органи за попа на останалите присъстващи на службата. Даже добавила детайлности за половите желания на брадаткото, които били на границата на извратеното.

Оказало се, че за въпросния духовник от известно време обикалят много пикантни клюки, в това число и изказвания, че задоволява похотта си за женска плът в самата черква след работно време. За това пък свидетелствала дамата, която почиства храма.



Хората били възмутени и желали да линчуват развратния поп. За да потушат абсурда от митрополията тихомълком краткотрайно са забранили на отеца, чието име ще запазим в загадка, да прави служби. Свещеникът е родом от пловдивско село и бил нов в региона, описват от митрополията. И се оправдават, че нямат необикновен избор в своя кадрови асортимент заради неналичието на претенденти.

" В доста от храмовете в епархията даже не беше отслужена Великденска Света литургия, защото не доближават свещеници. Съвсем обикновено е в Божия дом да попаднат и гнили ябълки, значимото е обаче да се очистим от прегрешението и да няма ненавист, да сме единни, да се почитаме и обичаме ", разяснява почитан чиновник от локалната епархия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР