Миротворец“ е неправителствен сайт и той представлява заплаха за хората,

...
Миротворец“ е неправителствен сайт и той представлява заплаха за хората,
Коментари Харесай

Тагарев: „Миротворец“ е неправителствен сайт, не представлява заплаха за никого

„ Миротворец “ е неправителствен уебсайт и той съставлява опасност за хората, включени в него. Това стана ясно от изявлението на министъра на защитата Тодор Тагарев след приключването на днешното съвещание на Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Тагарев акцентира, че „ уеб сайтът „ Миротворец “ не е бил съответна тематика на диалог сред него и " госта ни от предходната седмица “, визирайки визитата на генерал-майор Кирило Буданов - началникът на Главно ръководство „ Разузнаване “ на Министерство на защитата на Украйна.

На въпрос дали споделя оценките, че този уебсайт не съставлява опасност за хората, които са включени в него, министър Тагарев съобщи: „ Да, споделям ги изцяло. Това е неправителствен уебсайт. Някаква група жители, които изричат незадоволство от метода на държание и агитация от страна на друга група жители, които накърняват ползите на Украйна и поддържат съветските позиции в този спор. Това има отзивчиви проблеми, както и доста от дейностите на публицистите в листата “.

Министъра на защитата разяснява и вчерашната си среща с президента, като уточни, че „ ние сме длъжни да работим с президента институционално дружно “.

„ Близо два часа дискутирахме проблемите, които имаме в региона на сигурността и развиването на армията, както и евентуалните решения “, съобщи Тагарев, уточнявайки, че това не е първата им среща.

Министърът на защитата се надява, че ще има регулярни срещи с президента през времето, тъй като има много въпроси, по които той издава декрет по предложение на Министерски съвет. „ А те се готвят от министерството на защитата и се внасят от министъра на защитата. Например за назначенията на висшите военни длъжности. Най-нормалното нещо е да се срещаме и да търсим единодушие за решаването на проблемите “, съобщи Тагарев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР