Мирослава, Алекса и новият капитан на Безстрашните - Филип се

...
Мирослава, Алекса и новият капитан на Безстрашните - Филип се
Коментари Харесай

Ето кой победи в капитанската битка в Игри на волята

Мирослава, Алекса и новият капитан на Безстрашните - Филип се изправиха един против различен на Арената на “Игри на волята: България ”. Те се впуснаха в борба за баланс и самообладание, в която техен максимален зложелател се оказа вятърът. И тримата капитани бяха на косъм от успеха, само че първи своята кула върху клатещия се транспортен съд съумя да задържи Алекса.

След своята победа Алекса имаше право на избор - дали да облагодетелства себе си, или да зарадва Супергероите. Той разкри, че играта е в нов стадий, в който би трябвало да мисли първо за себе си. Алекса завоюва томахавката на ориста, която му дава право да избави някого от номинации и да изпрати различен на Арената. Тя се трансформира в неговото тайното преимущество в играта, а пред Супергероите разкри единствено останалата част от договорката - 50 златни гроша, които добави към своето благосъстояние.

След тежката травма на Джаферович във вчерашната териториална борба, тя беше изправена пред алтернатива дали да излезе на Арената, или да даде водачеството на различен. Извънредният избор на нов капитан се оказа по-труден от всеки път и съпроводен с сделки и тактики сред обособените звена в племето. Джаферович взе решението да съобщи капитанството на своя главен конкурент - Филип, който даде обещание да не заплашва нейното място в надпреварата.

Как ще се оправят Непобедими, Безстрашни и Супергерои в първата номинационна борба за седмицата? Ще се затруднят ли играчите в морските детайли или запазването на баланс ще се окаже по-голям проблем? Кое племе първо ще построи кулата си и кое ще остане на последното място, застрашавайки своята целокупност - разберете през днешния ден в 21:00ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР