Мирослав Соколов или Миро Дзвера както е по-известен последния мъж

...
Мирослав Соколов или Миро Дзвера както е по-известен последния мъж
Коментари Харесай

Нашишкавелият съпруг на Мария се появи сред публиката на „Капките”

Мирослав Соколов или Миро Дзвера както е по-известен последния мъж на Мария удостовери с наличието си, че с фолкджийката отново са дружно. Лихварят-биизнесмен се бе настанил до фолк певицата Преслава, която бе с дъщеричката си Паола и естрадната изпълнителка Елвира Георгиева със брачна половинка си. Които бяха  пристигнали да гледат имитациите  на облиците си в „ Като две капки вода ”.

Миньончето, което бе жертва на домашно принуждение преди известно време призна пред столичен вестник, че е в процедура на бракоразвод с мъжа си. Като показа, че е завършила всичките си взаимоотношения с насилника си.

Сега обаче когато влезе в имитаторското шоу се разбра че бракоразвод няма да има и двамата отново са дружно. По време на имитацията на Мария като Дожа Кет, чалга звездата се появи с подобен разсъблечен тоалет, че съумя да шокира всички и аудитория и жури. Мария се показа добре, че дори Фъкни я похвали, че наподобява ужасно.

Миро Дзвера се ошишка брутално

Само, че Рачков й скапе настроението от първото място като подмятна на висок глас, че Миро напуснал залата, сърдит, че половинката му се демонстрира съвсем гола и развява доста плът.

Този път обаче наличието на Мирослав не донесе шанс на жена му. Тя пя много подправено и естрадната легенда Елвира Георгиева похвали певицата за тънката фигура, само че за осъществяването на песента дипломатично замълча.

Автор:Хотнюз.бг

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР