Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования

...
Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования
Коментари Харесай

Миро Каризмата прекалява с „белото“!

Мирослав Костадинов, прочут на всеобщата аудитория като Миро от разформирования дует „ Каризма”, прекалява с „ магистралките” в носа, издадоха хора от музикалния бизнес.

Талантът от Добрич е почнал да друса прекомерно доста кокаин, което проличава и от фотосите му, подчертаха източниците на „ Таблоид “. Певецът дотолкоз се е пуснал по „ бялата писта”, че вади погледа на Митьо Очите, майтапят се с кокаиноманията му негови другари. Последно хубавелкото пусна фотография във фейсбук, прегърнал своя почитателка, като фотосът е подготвена илюстрация за учебник по наркомании. На кадрото Миро е разширил зеници в обектива, с което единствено удостовери мълвата, че е станал подвластен от колумбийските екстри.

„ Миро го удари на живот, тъй като жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов постоянно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазари положително настроение”, обясниха от задкулисието в шоубизнеса. Според мълвата, Миро се черпел с „ бяло сладко” най-малко 3 пъти в седмицата, като не се стискал и поръчвал по 3-4 грама.

За смут на фенките от издайническата фотография лъсна и неговото естествено „ оперение” – космати гърди като на юндолска мечка. Панделка на резила са странни татуировки, опасали мъжката гръд на 41-годишния хедонист. Абсурдната сцена е снимана на фона на цяла сбирка от алкохолни изкушения - ракия, метакса, уиски и ликьор.

Според по-близкото му обграждане кокаинът спасявал артиста от тежката меланхолия, която го налегнала около неволите в брака. Последната информация към фамилията е, че Миро упорито желае бебе, до момента в който брачната половинка му Ели се дърпа поради претрупаната си стратегия. Не е загадка, че брюнетката върти един от най-хубавите заведения за хранене в английската столица. Задълженията й обаче са доста и все тежки, по тази причина нашенката все отлагала забременяването.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР