Мирослав Хинков, собственик и пилот на частния самолет, излетял непроверен

...
Мирослав Хинков, собственик и пилот на частния самолет, излетял непроверен
Коментари Харесай

Проговори пилотът на частния самолет, минал без проверка през летище София

Мирослав Хинков, притежател и водач на частния аероплан, изхвърчал неизпитан от летище София на 13 юли, описа за случая.
Четиричленното семейство Хинкови излетява с частния си аероплан от площадката в село Драгановци. За да стигнат до Гърция би трябвало да минат през гранична полиция, каквато има единствено на интернационалните летища. Мирослав Хинков изясни, че нормално минават през летището в Горна Оряховица, само че този път е имал работа в София и са решили да тръгнат оттова.

Кацнахме в София, посреща ни рамп сътрудник, който ни съпроводи до Терминал 1. Разделих се с останалите пасажери, защото имах работа за извършване, а брачната половинка ми, която също е водач, остана да следи по какъв начин зареждат самолета с гориво. След като се върнах, влязох през залата за идване, минах през залата на заминаващите, през всички инспекции и ме заведоха при пасажерите. Часът за политане наближаваше, натовариха ни на две коли и ни закараха към самолета. Не знаех, че пасажерите не са тествани. Помежду ни не стана дума за това, съобщи Хинков.

В България до момента не е имало случай да не съм проверяван, посочи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР