Мирослав Барняшев е един от най-известните българи в САЩ. 35-годишният

...
Мирослав Барняшев е един от най-известните българи в САЩ. 35-годишният
Коментари Харесай

Русев: В САЩ има лимит за покупка на месо

Мирослав Барняшев е един от най-известните българи в Съединени американски щати. 35-годишният пловдивчанин се бие под името Александър Русев. Заради своята харизма геният се трансформира в любим на почитателите в целия свят. Специало за читателите на " България Днес " Русев описа каква е обстановката в Съединени американски щати около пандемията ковид.

- Г-н Барняшев, живеете в Нашвил, Тенеси. Какво се случва в Съединени американски щати и по какъв начин прекарвате дните си?

- Почивам. Стоя си вкъщи и това е. Суматохата е в целия свят. При нас в магазините има организация. Нарисувани са места за стоене през 6 фута (2 метра - б.р.). В множеството магазини един излиза и тогава различен влиза. На места има предел на артикули, като месо. Намерих един магазин, където ми дават цялата мръвка, която желая. Сигурно поради положителната усмивка, а не тъй като съм прочут.

- Има ли ограничавания за разходки?

- На места има нещо като вечерен час. Не съм доста сигурен, тъй като във всеки щат е друго. Спокойно можеш да отидеш да си напазаруваш. Ако си над 65 години, даже не чакаш на опашка. Влизаш напряко. Затвориха плажовете и парковете. По улиците съвсем няма трафик. Автомобилите са една десета от естественото. В Лос Анджелис кардинално тапите са големи. Сега можеш умерено да си караш.



Кечистът скапе " сватбата " по сюжет на неговата жена Лана с сътрудника Боби Лашли

- Хората с домашни любимци като вас също имат преимущество, с цел да ги разхождат. Колко кученца имате към този момент?

- Станаха три. Обикалят в двора и скачат. Едното ще отиде при брат ми в България. Моите родители ще го приберат.

- От много време не сте се появявали в Първична мощ. Има ли някаква причина?

- Както във всеки филм, артистът няма по какъв начин да е единствено на една сцена. Очаквам да видя какво ще стане. Когато пристигна моментът, ще се включа още веднъж в играта. Моят контракт към момента е настоящ и има време по него. Договаряме се в международната федерация. Има и други варианти, за които не бих затворил вратата.

- Почти всички спортни събития на планетата бяха анулирани. Вие продължавате да се биете всяка седмица. Каква е повода?

- Единствените, които не престават да вършат нещо в шоубизнеса, сме ние, кечистите. Това е добре за нас, тъй като най-важното е публиката и почитателите. Не желаеме да оставяме хората без кеч. Затова продължаваме крепко. Всички останали се разпуснаха.



Русев в компанията на най-известния кечист Хълк Хоган

- В тези тежки времена предложихте помощ от $20 000 на всички в международната федерация, които са останали без работа заради ограничавания календар. Имаше ли мнения на този доблестен жест?

- Много хора ми писаха и благодариха. Никой различен не е правил сходен жест в нашия бизнес. Повечето гледат себе си. Аз в никакъв случай не съм бил подобен. Когато мога да оказа помощ, ще го направя. Очаквам в този момент да бъдат разпределени парите, на който би трябвало. Може би някои други сътрудници не са в толкоз положително финансово състояние, като мен. Или ги е боязън. Това не може да ме спре. Видях жеста от НБА, където играчите вършат нещо сходно. Реших да ги вървя след. Надявах се, че и сътрудниците ще създадат същото, само че нищо не се знае. Може някой от тях също да се причисли.

- От това, което виждате, какъв брой дълго коронавирусът ще продължи?

- Това ми е първата пандемия, която претърпявам. Лошо е, тъй като доста хора остават без работа. От друга страна Господ е с нас. Винаги е бил. След всяка нощ изгрява слънце. Трябва да се надяваме и да се молим. Важното е да устоим.

- Вашата брачна половинка Лана беше в горещи любовни подиуми с различен кечист Боби Лашли. Как се отрази това на ежедневните фамилни отговорности?

- Винаги сме разделяли работата и дома. Не приказваме доста за кеч, до момента в който сме у дома. Имам такава молба към нея. Двете неща може да са разграничени. Не е добре за никой, в случай че си докарваш работата вкъщи.

- Не я ли ревнувахте?

- Не, това е актьорска игра. Няма по какъв начин да ревнувам. Всеки артист прави същото на огромния екран. Знаеш за какво си се хванал.

- Лана сега пуска всеки ден горещи танци в своя инстаграм. Вие по какъв начин гледате на това разголване?

- Лана е танцьорка по душа. Единственото, което може да прави сега, е да танцува. Весели хората по домовете. Това прави по през целия ден, а и тренира.

Разбираемо за какво Русев и Лана не си приказват за кеч у дома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР