Миролюбиви извънземни са предотвратили ядрена война между САЩ и Русия

...
Миролюбиви извънземни са предотвратили ядрена война между САЩ и Русия
Коментари Харесай

Бивш астронавт направи невероятни разкрития за извънземните и проговори как са спасили земята от страшна катастрофа

Миролюбиви извънземни са предотвратили нуклеарна война сред Съединени американски щати и Русия при започване на Студената война, твърди някогашният астронавт на НАСА доктор Едгар Мичъл, представен от английския вестник Telegraph.

Мичъл нееднократно е споделял странни изказвания за съществуването на извънземен живот, само че нито едно от тях не е подкрепено от справедливи и надеждни доказателства.

Статусът му като 6-тия мъж, стъпил на Луната – по време на задачата на Аполо 14 през 1971 година, - обаче му обезпечава аудитория, написа вестникът.

Мичъл изяснява, че през 40-те години висши военни офицери са видели неидентифицирани летящи обекти, посетили американски ракетни бази, измежду които е и фамозната „ Уайт Сандс”, по време на проби на военна техника.

„ Уайт Сандс беше място за тестване на нуклеарни оръжия. Именно от него са се интересували извънземните”, твърди 84-годишният тексасец пред Mirror Online.

„ Искали са да схванат какви са военните ни благоприятни условия. От многото хора, с които съм приказвал, съм научил, че извънземните се пробват да ни предпазят от война и да запазят мира на Земята”, добавя той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР