Миро вече 6 години се прави на женен, а всъщност

...
Миро вече 6 години се прави на женен, а всъщност
Коментари Харесай

Миро лъже че е женен, измислил фалшивата сватба заради майка си

Миро към този момент 6 години се прави на женен, а в действителност в никакъв случай не е сключвал действителен брак. Това твърди чудесно осведомен източник на „ Уикенд ”. По документи артистът към момента се водел ерген, а церемонията, която направи на остров Корфу през лятото на 2016-а, била елементарна бутафория без никаква законова стойност.
Жената на Миро – Ели Златанов, в действителност не е негова брачна половинка пред закона. Бракът им е подписан единствено в гръцки храм и, съгласно източника на „ Уикенд ”, в никакъв случай не е узаконен у нас. Това значи, че пред родните управляващи Мирослав Костадинов, както е цялото име на звездата, и неговата сякаш законна половинка Елица нямат никакви фамилни връзки. Според източника ни, двамата в никакъв случай не са били влюбени, а ги е свързвало просто положително другарство. Когато са решили да се венчаят в гръцки храм, са се познавали към този момент от 11 години и са поддържали връзка от разстояние. Израсналата в Перник Ели, както е известно, е ресторантьорка в Лондон, а Миро се е възползвал от финансовата й поддръжка доста преди да я заведе в църквата на гръцкия остров.

Певецът измислил бутафорната женитба поради фамилията си – майка си, татко си и сестра си Деана . Според нашия източник, той не смеел да признае пред околните си, че в действителност няма никакво желание да се дами. Семейството му било мощно обезпокоеното от слуховете, че избира компанията на мъжете пред тази на дамите. През годините името на звездата е свързвано с доста имена на известни представители на мощния пол, а родителите и сестра му били доста чувствителни на тази тематика. За да ги успокои, музикантът решил да вдигне женитба без действителна стойност – единствено за шоуто.

Според някои, не е имало даже и бутафорна женитба, а единствено сватбена фотосесия. Още откакто сподели фотосите от церемонията, Миро описа, че родителите му са се срещнали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала. Когато обаче въпреки всичко се появила, всички си отдъхнали, а на празненството бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от неспокойствие. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е подписан единствено в гръцки храм, което значи, че е законен единствено в Гърция. Странно е, че е избрал православна черква, откакто самият той е протестант, само че това не трансформира обстоятелството, че бракът е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците е трябвало да се разпишат в българско консулство в страната или напряко да подпишат у нас През годините са имали доста благоприятни условия да го създадат, само че май не са се възползвали от нито една от тях. „ Трябва да легализираме брака си, тъй като сега сме женени единствено в Гърция. Там направихме единствено църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не бързаме обаче. Така или другояче ние сме семейство, дружно сме ”, сподели незабавно след сватбата Миро в изявление за дамско списание.

Според източника на „ Уикенд ”, легализирането на брака по този начин и не се е състояло. За сметка на това околните на артиста били спокойни, че той към този момент е сериозен женен мъж. В същото време звездата всяка година чества годишнините от сватбата на мястото, на което я подвигна – остров Корфу. Говореше се, че ще бърза с Ели да имат деца, само че до момента не се е чуло за наследници на двойката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР