Миро от Каризма и съпругата му Ели, която е родом

...
Миро от Каризма и съпругата му Ели, която е родом
Коментари Харесай

Миро разкри, защото с перничанката Ели нямат деца

Миро от Каризма и брачната половинка му Ели, която е родом от Перник са женени от 2016-та, към този момент цели седем години. И до през днешния ден обаче тематиката за децата оставаше мистерия и като че ли табу, за което си бяха забранили да приказват. Носеха се какви ли не клюки - от това, че Миро не може да прави деца, през това, че Ели не може да ражда, до това, че даже не се обичали, а бракът им бил единствено за парлама, с цел да прикрие щенията на артиста към личния му пол. И още, и още...

Миро и Ели фактически живеят разграничени през по-голямата част от времето, тъй като той е у нас, а тя в Лондон, където постоянно е имала работа и бизнес. Знаем, че двамата дълги години бяха единствено другари, преди да се харесат като освен това и решат да се вземат на неподготвено празненство в Гърция преди седем лета. Е, най-сетне повода за това за какво нямат наследници излезе на бял свят и в нея няма нищо... уау. Чисто и просто не желаят.

Да, Миро, както и половинката му, са избрали да живеят изцяло свободно, дружно, в естетика, само че без отрочета. Нещо, което от ден на ден хора по света подхващат. " Миро е удовлетворен, че с Ели имат идентични визии за живота и това ги сближава. Те просто желаят да са дружно и да се радват на света, без да се ангажират с деца. А и са на мнение, че никой не е задължен да живее живота си по някакви измислени правила, които ни постанова обществото. Затова и отсече, че не - не имат намерение да стават родители ", разясняват близки до артиста.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР