Миро изненадващо отмени всичките си участия. Бившият член на дует

...
Миро изненадващо отмени всичките си участия. Бившият член на дует
Коментари Харесай

Миро без концерти за 2 месеца

Миро изненадващо анулира всичките си участия. Бившият член на дует „ Каризма ” изненадващо съобщи, че излиза в креативна отпуска, научи HotArena .

Както самият той се извини, повода за решението му е незабавна нужда да излезе в креативна почивка—чувствал се изтощен и имал голяма потребност да разпусне.

В последните няколко месеца изпълнителят бе покрит с работа, само че едвам смогвал. В последна сметка решил да анулира участията си за два месеца, с вярата да отдъхне и да презареди батериите си.

Миро желае да е във форма за летния сезон, който нормално е най-силният му. Затова и в този момент употребява момента, с цел да прекара повече време със фамилията си.

Музикантът и обичаната му брачна половинка Ели съвсем не се виждат поради претрупаните си графици. Певецът самичък споделя, че до момента в който тя е в Лондон, той нормално е зает с участия в България.

Изпълнителят на „ Гълъбо ” обаче е решил тези два месеца напълно да е до нея. И даже да я заведе на обичаното им място—Корфу. Именно там двамата си споделиха „ Да ” преди съвсем две години.

„ Миро е добре. Чувства се чудесно. Просто се нуждае от покой известно време, с цел да не претрупва гласа си ”, разясняват от екипа на артиста. Те също по този начин дават обещание, че доста скоро той ще се завърне на сцената.

„ Зареден е с сила и няма самообладание да зарадва публиката ”, разясняват мениджърите на музиканта.

Самият реализатор в това време се е посветил на още една задача—да усили фамилията си. Музикантът и жена му мечтаят за бебе и нямат самообладание да гушнат лично дете в най-скоро време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР