Миро е силно притеснен, че Хамас завзема инстаграм! Поп звездата сподели

...
Миро е силно притеснен, че Хамас завзема инстаграм!
Поп звездата сподели
Коментари Харесай

Миро е убеден, че Хамас контролира инстаграм!

Миро е мощно обезпокоен, че Хамас завзема инстаграм!



Поп звездата показа видео на негов сътрудник музикант, Яир Леви, в което се  говори за спора в Израел. Във видеото се разяснява, че инстаграм се опитва да скрие запис, в който се вижда по какъв начин терористичната организация Хамас взима израелски деца като заложници. Според музиканта израелтянин обществената мрежа има съзнателно заложен логаритъм, който укрива материали, злепоставящи Хамас и палестинците. Той  добави, че даже блокирали и премахвали консуматори, които подкрепяли позицията на Израел.

„ Спешно е! Трябва да се знае повече за истината! “, прикани Леви да се споделя повече за това.

На зова за помощ отговори и нашият поп артист. „ Моля, последвайте! “, Миро се  обърна към личните почитатели за повече внимание на този проблем. Beроятно добричлията също има вяра, че съществува интрига против израелтяните, и желае да популяризира тази информация допустимо най-вече.

Миро не беше единствената звезда, която се изрече за сегашния спор на Източното Средиземноморие.

Моделката Моника Валериева е на противоположното мнение - счита, че невидимият логаритъм на соцмрежата е покровител на Израел и се пробва да компрометира Палестина. Валериева мисли, че има медийно затъмнение и отвръща на удара. Тя показа запис, в който се твърди, че жертвите, породени от израелската войска, са в пъти повече от оповестените.

„ Моля ви, не взимайте страна, преди да сте се поинтересували надълбоко “. Моника е състрадателна към почтените жертви в Газа и не се опасява да има позиция. „ Публичните персони ги е боязън от „ отнети контракти “,  „ спрени профили “ и „ отследвания “... НЕ БЪДЕТЕ РАСИСТИ! “, изрично съобщи светската персона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР