Мирно едноседмично пътуване до норвежките фиорди на борда на круизния

...
Мирно едноседмично пътуване до норвежките фиорди на борда на круизния
Коментари Харесай

Круиз на кораб завърши с кървав скандал

Мирно едноседмично пътешестване до норвежките фиорди на борда на круизния транспортен съд „ Британия ” приключи кърваво единствено ден преди завръщането си в Саутхемптън, когато един от пътуващите се появил, носещ клоунски костюм , съобщи БГНЕС. Очевидци разказали, че избухнал спор. Причината за абсурда станал един от пътуващите, който особено бил резервирал круиз " без фикция ". Той се " разстроил " от появяването на смешник на бюфета.
Събитието „ черна вратовръзка “ било предшествано от „ патриотично “ празненство на палубата с огромни количества алкохол. " Само за разяснение, желая да кажа, че хората на борда са били изцяло цивилизовани персони. Това празненство просто е било провалено от няколко пияни идиоти ", съобщи пред в. " Метро " един от очевидците.
След зародилия спор последвало сборичкване, при което участниците в него са употребявали каквито и да било предмети - мебели и чинии - като оръжия. Общо шест души - трима мъже и три дами - са били ранени. Други двама от пътуващите са били задържани от защитата на кораба и заключени в кабина до последния ден на круиза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР