Миризмата била леко по-сладка от горивоСамолет на American Airlines. летящ

...
Миризмата била леко по-сладка от горивоСамолет на American Airlines. летящ
Коментари Харесай

Опасни химикали в самолет го приземиха извънредно

Миризмата била " леко по-сладка от гориво "

Самолет на American Airlines. летящ от Лондон до Филаделфия, кацна в Ирландия, откакто в понеделник почистващи химикали изтекоха в кабината на самолета. " Полет 729 на American Airlines от Лондон Хийтроу до Филаделфия се отклони към Дъблин заради миризма, породена от разлято почистващо вещество в кабината ", се споделя в известието на представител на American Airlines.

Кейти Филипс, пасажер на борда на отклонения полет, туитира, че " химическо разливане " е довело до " огнище на болест " в самолета. Филипс сподели пред CNN, че миризмата е " леко по-сладка от гориво ".
" Закъсняхме с близо час на Хийтроу, когато усетихме странна миризма ", сподели Филипс и добави, че самолетът е изхвърчал по този начин или другояче. Хората в самолета почнали да се усещат неразположение след излитането и една от стюардесите се почувствала зле. Самата Филипс не се почувствала зле и не показала никакви признаци. " Стюардесата беше заобиколена от други служителки ", добави пътничката. От American Airlines обявиха: " Обстойно изследваме спецификата на случилото се на този полет. "

Самолетът кацнал в Дъблин в 1.15 ч. локално време, оповестиха от самолетната компания. " Медицински лица дойдоха, с цел да оценят положението на всички членове на екипажа или пасажерите, които можеше да се нуждаят от спомагателна помощ ", съобщи представителят на самолетната компания.

Двама членове на екипажа и един клиент бяха откарани в болница за оценка, потвърдиха от самолетната компания. Говорител на летището в Дъблин сподели, че полетът е отклонен там за незабавна здравна помощ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР