Миризливите крака не са нещо, за което обичаме да говорим,

...
Миризливите крака не са нещо, за което обичаме да говорим,
Коментари Харесай

Лесен трик срещу миризливите обувките

Миризливите крайници не са нещо, за което обичаме да приказваме, само че това е постоянно срещан проблем при доста хора. С наближаването на лятото и горещините, нещата стават даже още по-сериозни. Именно по тази причина е хубаво да съблюдаваме някои правила, които ще ни оказват помощ да се оправим с този проблем.
Прочетете още
Съвет номер едно:  не трябва да носим едни и същи обувки два дни поред.  Ако им даваме тази отмора, това разрешава обувките да се проветрят умерено сред носенията, което от своя страна въздейства по-добре на краката. Да не приказваме, че удължава живота на обувките в дълготраен проект. Съвет номер две пък гласи, че е целесъобразно постоянно да носим обувките си с чорапи и в случай че можем да сортираме обувки с дишаща материя.

Ако въпреки всичко обаче имаме проблем с миризмата от Showbizz Daily ни предизвикват да опитаме елементарен трик, който дава забележителни резултати. Едно от решенията, които се намират във всяко домакинство, сигурно е  натриевият бикарбонат . Може да се употребява като натурален дезодорант, защото е кадърен да всмуква бактериите и затова и неприятните миризми. 



Ако  содата  за самун ни е убедила, можем да я използваме и в композиция с  царевично нишесте и бакпулвер . След като смесим трите съставки, поръсваме непосредствено върху обувките си и да ги оставяме по този начин за една нощ.

Натриевият бикарбонат може да се употребява и независимо, непосредствено в обувките, като е хубаво да му дадем нужното време да си свърши работата за към 24 часа. Струва си да опитаме, тъй като в последна сметка нищо не губим.

 

Източник: lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР