Мириам Марголиес изуми феновете, като разкри, че е отказала половин

...
Мириам Марголиес изуми феновете, като разкри, че е отказала половин
Коментари Харесай

Удивителната причина на Мириам Марголиес да откаже ролята на Марвел след удара върху Хари Потър

Мириам Марголиес изуми почитателите, като разкри, че е отказала половин милион паунда, с цел да взе участие в телевизионно шоу на Марвел.

The 82-годишната актриса - известна с ролята си на професор Помона Спраут във филмовата поредност за Хари Потър - беше потърсена да изиграе магьосница в идното шоу на Марвел Агата. Шоуто е спин-оф на хитовия сериал WandaVision, който видя Елизабет Олсен да повтори ролята си на Уанда Максимоф, Алената магьосница, в драма за психически супергерой, където тя преработи скръбта си, като хвана в капан цялостен град хора и ги принуди да играят нейната роля фикция, че брачният партньор й робот Вижън, изигран от Пол Бетани, е към момента жив и имат две деца дружно.

Актрисата Катрин Хан взе участие в сериала като злодейската магьосница Агата Харкенс и управлява актьорския състав на въртенето - отвън шоуто. В новата си автобиография, Oh Miriam!, австралийско-британската актриса Margolyes разкрива, че е показала личната си цена за присъединяване в шоуто на Marvel, само че е отхвърлила пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР