Мирен протест с искане за оставката на правителството на Република

...
Мирен протест с искане за оставката на правителството на Република
Коментари Харесай

Протест за достоен и справедлив живот организират в Смолян

Мирен митинг с искане за оставката на държавното управление на Република България, ръководено от господин Бойко Борисов, и оставка на основния прокурор на Република България – господин Иван Гешев, провежда Гражданско придвижване „ Родопско сърце “. Събитието е планувано за петък (17-ти юли) от 19 до 22 часа, на площад „ България “ в Смолян.

„ Да покажем, че жителите на област Смолян са непреклонни пред потъпкването на българската конституция. Нека дружно потвърдим, че с Родопите смешка не трябва! “, написа в апела за присъединяване в събитието.

Приканват се всички, искащи да се включат в протестните дейности, да съблюдават разпоредбите на събитието и да не нарушават публичният ред.
„ Това не е протест! За да бъдат митингите сполучливи, е безусловно належащо те да останат МИРНИ! “, се сочи още в известието.

Указанията за осъществяване на мирното мероприятие, дадени от уредниците, са да не се демонстрира експанзия, да не се накърняват вербално останалите участници в митинга или представителите на реда, да не провокират или предизвикат борби, да не пропагандират за разнообразни политически сили, да не се разпиляват отпадъци, да носят защитни маски и да се съблюдава отдалеченост колкото това е допустимо.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР