Мирела от Игри на волята е страдала от булимия. Красавицата

...
Мирела от Игри на волята е страдала от булимия. Красавицата
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята: Бях булимичка, тежах едва 45 килограма

Мирела от " Игри на волята " е страдала от булимия. Красавицата развива болестта след забележка от съученик преди години и след това открива най-тъмната страна на живота за нея. Допринася доста и развода, който претърпяват родителите ѝ. Красивата брюнетка минава през същински пъкъл, до момента в който стигне до усмивката, с която непроменяемо я асоциираме през днешния ден.

За последно Мирела е бъркала в гърлото си, с цел да повърне, предходната година, след " Игри на волята ", а ужаса, който претърпява майка ѝ и татко ѝ по-късно самопризнание, е неизразим.

" Много борбен и прочувствен човек съм. Минах през булимия. Бях се затворила в себе си. Мислех, че би трябвало да се самонараня по някакъв метод, само че не го направих.

Помня, че в съда ме питаха с кого искаш да останеш, а аз съм едно 13-годишно дете. След години ми споделиха, че съм избрала татко си, а аз не го помнех. Майка ми си потегли от у дома. Към днешна дата е по-различно. Първите няколко години поддържах контакт с нея, само че не бих споделила, че сме имали досега почтен диалог с нея. Не намирам смисъл, не мисля, че нещо би се трансформирало ", признава Мирела за най-големия призрачен сън, който е преживявала досега в живота си. 

И продължава: " Разводът на родителите ми ме трансферира към булимията. Не съм говорила по тази тематика до момента. Заради основаването на съвършеното женско тяло в интернет, доста девойки имат проблеми, какъвто имам и аз. Тъкмо бях влезнала в гимназията и ми трябваше напълно малко тогава, с цел да залитна, имах уплашена душeвност, у дома беше призрачен сън. Тогава едно момче ми сподели, че съм качила някое и друго килце и аз го одобрих доста съществено, не стопирах да мисля за това. Прибрах се и стопирах да хапвам, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи съвсем година. Ти знаеш от самото начало, че не би трябвало да го правиш, само че не можеш да спреш.

Висока съм 1,74 см и в този момент съм 60 кг., а бях стигнала до 45 кг. Всеки път, когато напълнеех малко, изпитвах виновност, мъчително откровена е Мирела, която през днешния ден наблюдават хиляди в обществените мрежи и се впечатляват тъкмо от метода, по който наподобява.

" Целият стрес, който ми се случи, ми повлия доста на имунната система. Вкъщи беше същински смут, аз бях дребна, само че задоволително огромна, с цел да знам какво се случва. Нямаше по какъв начин да застана сред тях, просто ги слушах от другата стая. Един път, имах финален час в учебно заведение, татко ми ми се обади, че с майка ми ще дойдат да ме вземат. А те непрекъснато се карат и се тормозих дали няма да се скарат пред всички. Стана ми неприятно, схванаха ми се краката, ръцете, от смут какво може да се случи. И когато пристигнаха, към този момент бях доста зле, трябваше да ме закарат непосредствено в болничното заведение. После това стартира да ми се случва доста постоянно, с години. Спряха едвам, откакто се поуспокоих, привикнах с развода, с този метод на живот. "

Много тежко претърпявам провали. Почвам доста да се упреквам. Но осъзнах, че не мога да съм съвършена ", прави своята сложна равносметка красивата брюнетка, която неотдавна пусна и първата си ария, само че признава, че няма желание да става певица по специалност.

" Пея от дребна - в учебно заведение, по хорове, в читалища. Получавала съм оферти от поп фолка, само че не се виждам в такава светлина, сигурно. Хванаха съм доста дини под една мишница сега, само че танците са короната сега. Музиката ми е била постоянно като занимание, не считам да я трансформирам в специалност, макар че изкарах неотдавна първата си ария ".



За обичания си човек - артистът Юлиан Костов, Мирела признава, че е доста специфичен човек, с който в действителност се познават от дълго време, само че едвам неотдавна разкрили любовта си един към различен.

" Юлиан е индивидът до мен. Познаваме се от много време. И двамата сме от Варна. Досега обаче в никакъв случай, когато сме се засичали по събития, не сме имали опция да се опознаем. Това лято обаче, го направихме, на морето. Отне ми някакви часове, с цел да се влюбя в него. Много мощно възприятие. Привлече ме това, че той е откровено добър човек, необичаен, изчезващ тип. Много е прочувствен, демонстрира си страстите. С него доста си приличаме по някои неща. Много ме поддържа, доста е спокоен, не съм се чувствала по този начин в никакъв случай в живота си. "

За край Мирела призна и за една загуба, която надали в миналото ще може напълно да преживее - на нейната баба, която губи тази година. " Баба ми е моят воин. Аз доста наподобявам на нея, по този начин ми е казвала и тя. Загубих я тази година. Случи се толкоз ненадейно, че... още не мога да го банкет Имах доста какво да ѝ кажа и зная, че тя го знае ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР