Мирела Демирева се класира по труден начин за финала в

...
Мирела Демирева се класира по труден начин за финала в
Коментари Харесай

Мирела Демирева: В понеделник скачам за златен медал

Мирела Демирева се класира по сложен метод за финала в скока на височина на Световното състезание по лека атлетика в Доха, откакто се оправи с квалификационната норма от 1.94 метра в своя втори опит. Тя регистрира своите неточности, само че все пак е уверена, че в понеделник във финала ще се бори за златен орден. Утре Демирева чества своя 30-и рожден ден.

“Винаги човек самичък прави сложни нещата. Аз не тичам от отговорност. Квалификацията постоянно е тежко съревнование, най-малко за мен. Има единствено какво да загубиш, няма какво да спечелиш, защото на мен задачата ми е златен орден, а не да се класирам за край. Два пъти изгубих централизация по време на скока, след това малко се панирах. Но в последна сметка задачата беше да се класирам за финала, да скачам в понеделник, направих го. Сега ще си умря малко, ще поспя.

Важното е да се усещам добре, да съм здрава, да съм в въодушевление и доста да не се панирам.

На пистата беше доста прелестно – не беше нито доста студено, нито доста топло. А и в последна сметка изискванията за всички са идентични. Пистата е хубава, добра атмосфера, прелестно съревнование.

На мен жегата не ми пречи, даже избирам топлото. Загрявам си обикновено, навличам се обикновено, най-малко за мен няма нищо по друго от останалите надпревари.

За понеделник – скачам за златен орден. В противоположен случай не виждам въобще смисъл да влизам в надпреварата “, сподели Демирева пред BGathletic.com от Доха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР