Мирът в Украйна зависи от САЩ, украинците ще могат да

...
Мирът в Украйна зависи от САЩ, украинците ще могат да
Коментари Харесай

Орбан: Ще има мир в Украйна, когато американците поискат

Мирът в Украйна зависи от Съединени американски щати, украинците ще могат да водят война единствено до момента в който американците им дават военна и финансова поддръжка. Това мнение изрази унгарският министър председател Виктор Орбан в оповестено в събота изявление за вестник Magyar Nemzet, оповестява ТАСС.

Той се съгласи с публицистите от изданието, че украинският спор се е проточил и е рисков. " В същото време, сподели Орбан, Украйна ще може да се бие единствено до момента в който Съединените щати я поддържат с пари и оръжия.

Ако американците желаят мир, тогава ще има мир. "

По-рано Орбан неведнъж е заявявал, че украинският спор може да бъде позволен единствено вследствие на договаряния сред Русия и Съединени американски щати, а освен сред Руската федерация и Украйна, напомня ТАСС.

Запитан дали може да се чака Киев да се откаже от част от украинската територия " в името на мира, енергийната сигурност и просперитета на Европа ", унгарският министър председател сподели: " Никой не може да чака това.

Украйна е суверенна страна и решението по кое време и за какво да водят война, украинците би трябвало да одобряват сами. И ние ще решим доколко ще ги поддържаме. "

Орбан напомни, че в никакъв случай в историята не е имало такова нещо " преди началото на мирните договаряния страните да са знаели авансово какъв ще бъде резултатът от тях ". " Те знаят единствено какво желаят да договорят. Другото какво дават и какво получават се взема решение по време на договаряния ", сподели унгарският министър председател.

Той удостовери, че методът на Унгария към украинския спор се управлява от ползите на нейната сигурност и не има намерение да доставя оръжие на Киев. Според премиера " Унгария е решила, че това не е нейната война ". „ Ще предоставим филантропична помощ на Украйна, имайки поради националните ползи на Унгария “, добави Орбан.
 
 
 
ТЕМА преди 6 часа (обновена) 2947 преди 1 ден 1150 преди 2 дни 898
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР