Миралем Пянич, който е основен футболист за Ювентус през настоящия

...
Миралем Пянич, който е основен футболист за Ювентус през настоящия
Коментари Харесай

Пянич: Преди време отказах на Тотнъм

Миралем Пянич, който е главен футболист за Ювентус през сегашния сезон, разяснява идния дуел с Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига. “Бианконерите’’ одобряват британския си конкурент в Торино довечера от 21:45 часа българско време. Босненският полузащитник си спомни миг от своята кариера, в който е бил много покрай това да заиграе за “шпорите”.

“Преди четири години имах опцията да мина в Тотнъм, откакто Модрич бе закупен от Реал Мадрид. Тогава обаче се усещах чудесно в тима си и взех решение да откажа на Спърс. Отказах и на Арсенал, когато бях футболист на Лион. Това бяха премислени решения, които взех поради разнообразни причини”, съобщи Пянич.

“Отборът ни е много мощен. Имаме апетит за триумфи и желаеме да спечелим Шампионската лига. Тотнъм е огромен клуб. Кои са мощните ми страни? Добър съм в задържането на топката. Винаги се предлагам на моите съотборници и се пробвам да оказвам помощ на тима. Спомянм си момента, когато подписвах контракта си с Ювентус. Алегри ми сподели, че ще стана един от най-хубавите плеймейкъри в света. Все още обаче има какво да подобравям в играта си”, добави Пянич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР