Мира и Ива са сестри и родом са от София

...
Мира и Ива са сестри и родом са от София
Коментари Харесай

Българки пробиха в сладкарския бизнес в Дубай


Мира и Ива са сестри и родом са от София и Видин, само че огромна част от времето си прекарват в обичания Пловдив, където живеят огромна част от най-близките им другари. Още в България техният сексапил не остава незабеляван, което им носи редица дефилета на стилния подиум. Границите на родината обаче им се виждат тесни и те вземат решение да заминат за Обединените арабски емирства, където към този момент живеят от дълги години.

Там шансът също им се усмихва! Мира и Ива пробиват в стилните среди, където показват тоалетите на едни от най-известните дизайнери в света.

От напълно скоро, двете сестри вземат решение да се пробват в ново начинание - личен сладкарски бизнес. Така те основават марката Cuporcakedxb, а техните творби се радват на огромен триумф и доста поръчки.

Ето какво още описаха пред Ива и Мира:

- От какъв брой време сте в Дубай и с какво се занимавате?

- В Емирствата сме от общо 15 години. Работим в областта на PR и маркетинг каквито сме и по обучение.

- Какъв живот предлага една от най-скъпите дестинации в света?

- Щастливи сме че имаме възможноста да живеем в такъм вселенски град, тъй като дава доста благоприятни условия и поле за изява. Дубай е град, който в никакъв случай не спи. Тук от самото начало се провеждат интернационалните събития от вида на конни надпревари, изложби, а в този момент сме в очакване на експо 2020, което следва. Има опера, спектакъл, балет и на човек в никакъв случай не му е скучно.



- Как се роди концепцията за личен бизнес?

- Винаги най-голямата ни пристрастеност е била кулинарията и в частност сладкарството, което взехме решение с времето да превърнем в бизнес.



- И двете се изявявате в областта на модата? За кои известни дизайнери сте дефилирали?

- Да, по този начин е. Работили сме като модели както в Бълария, по този начин и в Дубай. Участвали сме в ревюта на Bebe, Guess, снимали сме за Damas (най-известната марка за бижута тук) Адидас, Найк, както и доста локални дизайнери. Пътували сме за доста фешън изяви до Кувейт, Оман, Катар и Бахрейн.



- Обвързани ли сте?

- И двете сме щастливо обвързани. Мира е щастливо омъжена, майка на прелестен наследник, Кристиян. Ива е в прелестна връзка с мъжа на живота си.

- Освен ОАЕ кои други дестинации сте посетили и коя от тях ви е обичана?

- Пътували сме по целият свят. Любими дестинаций са ни Бали, Испания, Италия и Франция.



- Липсва ли ви България?

- България постоянно ни е липсвала и се стремим да участваме във всевъзможни събития проведени от българското посолство. За нас беше чест да създадем сладки произведения по случай рождения ден на локално образувания тук отбор за национални танци “Булгара”.

Trafficnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР