Мира Добрева се включи в набиращата все по-голяма популярност мода

...
Мира Добрева се включи в набиращата все по-голяма популярност мода
Коментари Харесай

Какво си призна през 2018 Мира Добрева

Мира Добрева се включи в набиращата все по-голяма известност мода да публикуваш фотоси преди 10 години и в този момент. Тя сподели по какъв начин се е трансформирала във времето и призна, че не се усеща толкоз красива, колкото преди.

На фотосите обаче няма почни никаква разлика от типа на водещата през годините.

Ето какво написа водещата на профила си във Facebook:

10 години повече. Иска ми се да кажа, че нищо не се е трансформирало.

Че годините нямат значение. Че косата ми не побелява. Че талията ми не наедрява. Че бедрата ми са все по този начин предизвикателни. Че погледът ми е все по този начин обаятелен. Иска ми се да не виждам нито една бръчица. Нито отпущането на кожата. Иска ми се да имам вяра на всяка фотография, която ме прави по-хубава, в сравнение с съм. Иска ми се да се доверя на хората, които споделят: " Много си красива ". Знам, че към този момент не съм. Знам, че годините ми личат. Вече не излизам толкоз постоянно, нито с такова предпочитание, както преди. Ако вярвате на фотосите ми, може да си помислите противоположното. Снимките в последно време са най-изпечените лъжци!

Вече не броя какъв брой доста другари имам. Знам какъв брой са малко и по тази причина несъмнено ги оценявам по този начин. Чудя се дали да си купя нова дреха, или да дам парите на някой, който в действителност се нуждае.

Ставам разбираща. По-малко се нервирам. Не крещя. Годините имат и хубаво измерение, само че в случай че е за съпоставяне: нищо не е същото. Не е.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР