Мира Добрева сдава телевизионния ефир в четвъртък вечерта. От 12

...
Мира Добрева сдава телевизионния ефир в четвъртък вечерта. От 12
Коментари Харесай

Мира Добрева сдава ефира на Миро в четвъртък

Мира Добрева сдава телевизионния ефир в четвъртък вечерта. От 12 септември на мястото на нейното предаване „ Питай Българска национална телевизия ” ще се излъчва специфичен 3-месечен план, фокусиран върху известните българи – „ Любимците на България ”. Негов водещ е съименникът на Добрева – артистът Миро. Самата журналистка остава лице на предаването „ Отблизо ”, обясниха от малкия екран.

Към момента не е ясно дали „ Питай Българска национална телевизия ” ще продължава да се излъчва и отсега нататък. Темата към момента била обект на разискване, само че даже и предаването да се завърне в ефир, това може да стане едвам след Нова година. „ Любимците на България ” е планувано за лъчение доникъде на декември, по-късно се чакат специфични празнични стратегии, а възможното завръщане на „ Питай Българска национална телевизия ” може да е най-рано следващата година. На въпросния план през цялото време не му върви. Тоъ потегли напролет на предходната година като всекидневно предаване с водещи Драго Драганов и манекенката Нора Шопова. Много бързо обаче бе взето решение водещите да бъдат заменени и единствено месец след старта за лице на шоуто бе поканена Мира Добрева. Това стана тъкмо когато журналистката към този момент бе оповестила, че се разделя с Българска национална телевизия, с цел да тръгне в друга професионална посока. Тя бе решила да развива личен уебсайт. Но тръпката от работата в тв студио се оказа по-силна от това решение и тя одобри да се завърне в постройката на „ Сан Стефанов ” 29. Скоро по-късно „ Питай Българска национална телевизия ” излезе в лятна почивка, а след нея бе взето решение да се излъчва един път седмично – в четвъртък от 9 часа вечерта. Така бе до края на пролетния тв сезон тази година, а ето, че от есента предаването най-вероятно няма да бъде в ефир.

Неговата водеща – Мира Добрева, обаче остава на работа в Българска национална телевизия. Тя продължава да е едно от лицата на предаването „ Отблизо ”, в което работи от самия му старт преди години. Тя обаче отказвала да е главен водещ, както преди, и ще прави единствено обичаната си графа за столетниците на България. Червенокосата й колежка Боряна Граматикова, която самата Мира бе избрала за главен водещ на „ Отблизо ”, пък бъла бременна и излизала в майчинство. На нейно място от септември ще работи една от досегашните репортерки на културния блок „ Култура.БГ ” –Даниела Лалова. Според източници на „ Уикенд ”, Мира няма да остане в малкия екран само с рубриката за столетниците. Русокосата звезда от дълго време работела по план на ново предаване. Какво обаче ще бъде то, към този момент се пази в загадка.

Що се отнася до шоуто на Миро, неговата концепция е да бъдат определени най-харесваните българи, изявяващи се в разнообразни сфери на публичния живот: спорт, музика, кино и спектакъл, литература, медицина, просвета, обучение, мода, персони за образец, инфлуенсъри, известни двойки и други любимци. Самите фенове могат да вършат номинации за „ любимци на България ” на уеб страницата на Българска национална телевизия до 12 септември. Предаването пък потегля на 23 септември, като концепцията е целият план да продължи 3 месеца. На 16 декември ще бъде огромният край, на който ще бъде разгласен любимецът на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР