Мира Добрева със сигурност е от водещите, които остаряват красиво

...
Мира Добрева със сигурност е от водещите, които остаряват красиво
Коментари Харесай

В БНТ се изчервиха: Мира Добрева получи публично неприлично ...

Мира Добрева сигурно е от водещите, които остаряват красиво и това я прави обект на предпочитание от почитатели, само че и я слага в неловко състояние. Блондинката от Българска национална телевизия сигурно се е изчервила поради палава оферта в обществените мрежи

Блондинката беше непосредствено оферирана против крупна сума пари да обърне внимание на нейн почитател. Макар непосредствено да няма полова покана, от написаното излиза наяве, че мъжът желае тъкмо това.

„ Мира, здравей! С всеки минал ден ставаш все по-красива и сексапилна “. Започва диалогът с телевизионерката. След като тя не му връща никакъв отговор, той става доста по-директен. Изпраща й фотография на пачка банкноти с непосредствено предложение.

" 5 бона ще стигнат ли да ми обърнеш внимание? “

 Водещата сама разкри смущаващата оферта. Тя показа, че и различен път се е случвало да получава неприлични известия, само че за първи път директна оферта против пари. Макар да не получава отговор, мъжът не се отхвърля. Пита Добрева за какво го пренебрегва и не се отхвърля да завоюва вниманието ѝ, написа „ България Днес “.

„ Изненадва ме агресивното държание на такива хора, мисленето им “, споделя водещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР