Мира Добрева осинови малко улично кученце. През септември 47-годишната блондинка

...
Мира Добрева осинови малко улично кученце. През септември 47-годишната блондинка
Коментари Харесай

Мира Добрева осинови пинчероподобно куче

Мира Добрева осинови малко улично кученце. През септември 47-годишната русокоска го намерила на тротоара край дома си и решила да го прибере, до момента в който намери стопаните му.

Първоначално водещата на „ Отблизо с Мира ” по Българска национална телевизия решила, че четириногото е расов пинчер, който се е изгубил. Когато го завела на ветеринар, се оказало, че мъникът е към 4-месечен мелез. Вероятно е бил изхвърлен, тъй като не е марков. Пинчероподобното куче толкоз било наплашено, че още веднъж може да се озове на улицата, че при всяка разходка на открито се запъвало на вратата и тичало назад в дома на водещата. Мира го кръстила Найден поради метода, по който бил открит. Дъщеря й и синът й обаче декларирали, че името е демоде и в последна сметка кученцето било кръстено Найро. В продължение на два месеца Мира разгласява негови фотоси с молба да бъде издирен стопанина му. След като никой не се обадил, тя решила да го осинови. В дома си водещата отглежда и породиста котка, само че съжителството им към този момент не било доста бурно.

„ Когато го взех у дома, не подозирах, че ще ме буди нощем . Нито че ще се постанова да шетам два пъти повече. Не знаех какъв брой постоянно ще променям чаршафите. Нито какъв брой пъти ще вървим на ветеринар. Не подозирах, че има цяла промишленост, съсредоточена в дизайни на каишки, дрешки, храни, даже обувки! Когато се появи в живота ми, не познавах друга обич, с изключение на човешката. Имам и котенце, само че връзката ми с Рио е друга, дълбока, специфична, не по този начин изразителна, както тази с Найро ”, признава Мира, представена от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР