Мира Добрева напусна Къщата на крачки от финала на ВИП

...
Мира Добрева напусна Къщата на крачки от финала на ВИП
Коментари Харесай

Мира Добрева : Хонорарът от ВИП Брадър“ са най-трудно изкараните пари в живота ми

Мира Добрева напусна Къщата на крачки от финала на " ВИП Брадър “ след поредност от мъчителни откровения за живота си. Чаровната звезда на Българска национална телевизия разкри душата си в риалити формата, само че в последна сметка не съумя да убеди феновете, че е откровена и неподправена в държанието си.

Мира към момента не е гледала нито един епизод от шоуто, с изключение на оня, в който трябваше да организира изявление със себе си. Сподели още, че феновете виждат единствено един час инсталиран материал, само че множеството от експлоадиранията с били разследване на струпване преди този момент, писа " Шоу “.

" Дори държанието, което имаше Кулагин от самото начало, за мен е разследване на струпване. За да е подобен " човек “, той би трябвало да има някакво встъпление, което не ни бе известно. Родители ли са, пердах ли е, обезчестяване ли е, нямам концепция какво е, само че би трябвало да има причина да бъде подобен “, споделя Добрева.

Според тв водещата светът ни е подправен и в него съумяват единствено тези, които са с подправен имидж. Тя е била мъчително откровена, описа за проблемите си в фамилията и от детството, само че остана неразбрана от феновете и доста съжалява за това.

  " Това е като да разголиш душата си и някой да нагази в нея с калните си ботуши,а ти да очакваш, че ще се чувстваш добре от това. Хората не схващат тази искреност. Такъв е светът – същинските герои в него се усещат не на място. Ти да си чула в миналото Ваня Костова да излезе и да каже нещо за мъжа си, за предишното? Пазят ревностно това минало, като изкарват на напред във времето единствено хубавите неща и хората избират да имат вяра на това. Никой не я попита – а къде е мъжът ти, по какъв начин по този начин си сама? “.

 

Добрева ще изплати фамилен заем, когато й връчат хонорара й. " В днешно време не се изкарват елементарно пари, а тези са най-трудно и трудно изкараните пари в живота ми “.

От време на време Мира поглежда и новия сезон на " Биг Брадър. Според нея, от опит, вътре не е това, което ни демонстрират след това на екраните. Много е симпатизирала на Жени Калканджиева, която излезе първа, както и на Албена Вулева за смелата й откровеност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР