Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов етап

...
Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов етап
Коментари Харесай

Мира Добрева се съгласила да й изневеряват

 Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов стадий на връзката си – модерния на запад " отворен брак “. След като журналистката разкрила следващата невярност на брачна половинка си, се принудила да му даде прочут толеранс и да го остави да се среща с други дами, в случай че желала да продължава да се водят съпрузи. 

От години Добрева се пробва да се пребори със пристрастеността на мъжа си към непознати дами, като нееднократно се е заричала, че ще го изостави, ще се разведе, а заканите, че се изнасяла от общото им жилище, съседите чували съвсем всяка седмица. 

Известно време и двамата се преструваха, че всичко сред тях е цветя и рози. Наскоро обаче отново минали през трагичен интервал, който обаче тв звездата на Българска национална телевизия претърпяла по-леко и приемала новата им брачна форма метафизичен. 

" След като разбрах за изневярата, стопирах да му гладя ризите “, призна Мира. Тя обаче отхвърля слуховете, че двамата спят в обособени спални. И то заради причина, че в жилището няма толкоз стаи.  " Ако имаше, може би щяхме да спим настрана “, смее се Добрева. 

Тя удостоверява, че писмено с Торнев се водят мъж и жена. Емоционално – също. Е, понякога физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро, това дава успокоение и на двамата. За момента само Торнев се възползвал от разрешението на жена си да води непряк любовен живот. Журналистката, известна с консервативните си разбирания, нямала забежки, само че пък се радвала на нескончаем мъжки интерес. Под фотосите й се виждат изобилия от мнения, на които Мира отговоря с ненаситност, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР