Мира Добрева е обирана вече 5 пъти. Самата тя признава,

...
Мира Добрева е обирана вече 5 пъти. Самата тя признава,
Коментари Харесай

Мира Добрева ужасена от обира у тях, докато спи с детето

Мира Добрева е обирана към този момент 5 пъти. Самата тя признава, че се опасява - както тя, по този начин и детето й. Последният грабеж е в новия комплекс, в който неотдавна тя живее с детето си в столичния квартал " Изток ". " Това, което се случи, се случва на доста български фамилии и е развой, който по някакъв метод би трябвало да бъде спрян. Затова тъкмо взех решение и да приказвам ", поде журналистката в ефира на Нова телевизия.

" През прозореца, до момента в който спим с детето ми сами у дома, за 4-и следващ път и за първи откогато сме в този дом, прониква, несмущаван от десетките видеокамери и от СОТ-а, един радостен симпатяга - апаш. Необезпокоявано взима неща - две чанти и прескача още веднъж, връщайки се на терасата. Разглежда явно на мира наличието на чантите. След предходните кражби не държа повече от 50 лв. в портфейла си обаче. Оставил е нещата на терасата на съседите. Не сме чули нищо и не усетих непознато наличие. Тази нощ кардинално не спах добре, само че не съм усетила нищо ", съобщи тя пред Нова тв.  

" И преди Жорко доста ме е разпитвал. При един от предходните кражби се прибрахме и видяхме разгром. Децата имат мощно развито възприятие, тъй като той очевидно е усещал нещо, тъй като доста в детайли ме разпитваше. Искаше да му обещая, че никой няма да влезе. Уви, нищо не може да ги спре крадците. Аз какво да кажа на аудиторията? Сложете си СОТ, защита и видеонаблюдение ли? Работете крепко и настойчиво с цел да си осигурите всичко това? Гаранция обаче явно няма. Уважения към полицията и страната, само че би трябвало да се вземат незабавни ограничения. Да, този път са откраднати малко пари, само че можеше да са повече ", сподели Добрева.

" Не бях пуснала СОТ-а на прозорците, тъй като е топло, отворих ги. Освен това имаме доста камери и бях спокойна ", сподели тя. " Не знаеш, в случай че се събудиш в този миг, когато има апаш в дома ти, дали той няма да те види и дали ще оцелееш. Той може да е наркоман или палач и да те нарани ", обезпокоеното съобщи Добрева. 

" Този път се замислих дали има смисъл да депозирам тъжба. Тази толерантност, до която ни карат да стигаме, към този момент е страшна. В събота искахме да упражняваме, да караме колела на Витоша, само че всичко пропадна. Ние се занимавахме с крадците, а те не се занимават с нас. Те си почиват някъде с нашите пари ", сопнато съобщи журналистката, а след това се обърна към крадеца, който съгласно думите й е доста безочлив, тъй като даже не е поставил маска, с цел да скрие лицето си: " Откъде си сигурен, симпатяга, че нищо няма да ти се случи? ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР