Мира Добрева е изправена пред един от най-страшните си кошмари,

...
Мира Добрева е изправена пред един от най-страшните си кошмари,
Коментари Харесай

Критическата възраст разваля фигурата на Мира Добрева, водещата удари 70 кила

Мира Добрева е изправена пред един от най-страшните си кошмари, който стартира да се трансформира в действителност. Тв звездата е на прага на критическата възраст. След месец тя става на 48 години, а следствията от егенето към този момент личат по нейната фигура. За негативно време другояче фината и секси русокоска е блъснала 70 кг, видя HotArena.

Промяната във външния тип на Мира настава с толкоз бързи темпове, че даже самата звезда не може да повярва на това, което вижда в огледалото, настояват нейни сътрудници. В нюзрума на Българската национална телевизия шушукат, че тя сякаш дебелее не с дни, а с часове. Стилистите в медията към този момент се чудели по какъв начин да я обличат за ефир, тъй като съвсем всички тоалети, които напълно неотдавна са приготвили за нея, към този момент ѝ отесняват. Нищо чудно до месец-два да ѝ предложат дрешника на Александра Гюзелева-Шани от „ Култура.БГ ”, хилят се злобно сътрудници на русокоската от Златоград. Самата Шани до неотдавна страдаше от солидно количество непотребни килограми, само че съумя да смъкна огромна част от тях тъкмо когато Мира Добрева стартира да пълнее. В момента двете дами са на път да изравнят габаритите си за наслада на Гюзелева и смут на Добрева.

Промяната в хубавата русокоска мъчно би могла да се изясни по различен метод с изключение на с нарушен хормонален баланс. Тя от години се лимитира с храненето и се старае да се движи задоволително, с цел да гори всяка непотребна калория, искрено признавайки, че колкото и да работи и да се образова, кариерата и сладкият ѝ живот се дължат главно на нейната хубост. Внезапно обаче се оказва, че напъните, които до момента е правела, с цел да остане във форма, към този момент не са задоволителни. Очевидно звездата влиза в критическата възраст, което съдбовно е забавило метаболизма ѝ. Нейната фигура към момента резервира положителните си пропорции, само че габаритите към този момент са други. Краката ѝ са извънредно наедрели, пуснала е стомах, а необятните поли ѝ отесняват в кръста. Шушука се, че водещата към този момент мъчно намира какво да облече заран, с цел да отиде на работа. Затова постоянно я засичали с едни и същи облекла, въпреки че до неотдавна имала табиет да не повтаря тоалет в границите на месеца.

Красавицата треперела от смут пред растящата цифра на своите килограми и даже се шушука, че скрито плачела поради настъпващите в тялото ѝ промени. Въпреки това обаче даже и най-злобните ѝ сътрудници не могат да отрекат, че наподобява добре даже и в едър размер. А почитателите на Мира стискат палци да овладее напълняването в точния момент, с цел да не се наложи по-късно да смъква килограми с месеци, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР