Мира Добрева била с разклатено здраве и непрекъснато се поддържала

...
Мира Добрева била с разклатено здраве и непрекъснато се поддържала
Коментари Харесай

Мира Добрева изгуби съзнание, ето как



Мира Добрева била с разтърсено здраве и непрестанно се поддържала във форма със мощни медикаменти, които приемала и по време на престоя си във „ ВИП Брадър. Години наред жестока мигрена мъчела журналистката. Наглед безобидният проблем при нея се развивал по необикновен метод и отключвал страховити странични резултати, най-плашещи измежду които били изненадващите припадъци, написа „ Ретро “.

За последната си загуба на схващане в резултат на хроничното главоболие Мира описа сама. Досега в сходни положения тя изпадала само в България, където имала на кого да разчита да я заведе до незабавното.

Последният път обаче мигрената й се обострила, до момента в който била на отмора с другарка в Рим. Кошмарът почнал с идване на кола за спешна помощ пред хотела й. Екипът не е намерил треморите и припадъците й като разумни странични резултати от болестта и задържал главата й обратно, так че тя взела да се дави в личните си стомашни сокове.

Вместо нормалните 2 часа в пъкъла, Мира там прекарала близо 12 часа. Изоставили я в кулоар наоколо до изострящ мигрената климатик. От студа Добрева повърнала още веднъж, а една от санитарките й се развикала, че й основава работа. Сложили я на инвалиден стол и я зарязали в различен кулоар, където Мира припаднала. Свестили я в следствие и се пробвали да й сложат абокат. От шестия път й уцелили вената. Не й помогнали по този начин или другояче, ами за похлупак я оповестили за наркозависима.

Освен мигрената Мира имала съпътстващи болести, за които също приемала лекарства. Още от госпожица нейното едва място били бъбреците, които непрестанно се възпалявали и я карали да усеща убийствена тъпа болежка и да подпухва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР